Valorant oynamaya devam etmeli miyim?

İstediğiniz kadar kötü oynayın önemli olan oyundan zevk alıp almamanız milletin ne dediğine çok takmayın derim bazı arkadaşlar sanki maç kaybedince dünyanın sonu gelecek gibi davranıyorlar.
 
Gelişme katedemiyorsanız yanlış antrenman yapıyorsunuz demektir.
Günde 15 DK ile geliştirilecek iş değil aim. Ben Plat 2 seviyesinden sebebinin aimim olduğunu farkettim. Şimdi neredeyse her gün girip en az 40 DK antrenman yapıyorum ardından 2 el ölüm maçı giriyorum sonra 2 el spike rush oynuyorum. Ardından rekabetçi maçıma giriyorum.
Oynadığınız karakterlerin skillerini düzgün kullanmayı da öğrenmeniz gerekli. Youtube rehber videolarını falan izleyebilirsiniz.
Her oyunu gelişemiyorum diye bırakacaksanız hiç bir oyuna başlamayın derim. Çünkü herkes anasının karnından immortal olarak çıkmıyor. :D
En önemli şey zevk almanız. Zevk almıyorsanız direkt bırakın. Ya da eğlencesine arasıra dereceli girin.
Ben eskiden 7/24 CS oynardım Nova 4 üstüne çıkamadım şimdi haftada 4-5 el atıyorum DMG'nin bir alt rütbesindeyim. Yani bazen bir şeyi ciddiye almadığın zaman daha iyi oynuyorsun.
 
Yetenek yoksa fazla zorlamayın Atam.

ZWxCKOW.jpg
 
Yanlış anlamayın ama Zula'da aim diye bir şey yok yani benim arkadaş çok zor aimi falan deyip ben Zula'da 40 vuruyorum diyen arkadaşlarım CS'de 1 kill zor alıyor CS'de çok garip bir aim var sprey çok zor yani Zula oynayarak gelişemezsin onu diyorum ama Valorant'a rank girme spike hücum gir
Rush at rank girersen senin aimin önemli değil orada ki kişileri engelemiş olursun.
Poligon ısınma amaçlı aslında ama bence sen sens çok yüksekse kıs sonra rush at (kafalarına değil)
Boyunlara hedef al.
 
Eğer eğleniyorsanız tabii ki bırakmayın ancak FPS tarzı oyunların size göre olmadığını düşünüyorsanız MOBA, MMORPG tarzı oyunları denemenizden zarar gelmez.
 
Aga sensitivity'yi kademeli olarak düşür. Böylece crosshair'i sürekli yukarıda tutacaksın. Kafa hizasında yani. Bu da hs atma ihtimalini arttıracak ancak zamanla daha büyük bir mousepad alman gerekebilir çünkü geniş bir yüzeyde hareket ettireceksin mouse'yi.
 

Geri
Yukarı