Merhaba, Eylül-Ekim gibi PC alacağım. Rekabetçi oyunlarda aşırı kıtlık yaşıyorum, bu yüzden de Valorant oynamayı düşünüyorum. Sizce oynamaya değecek bir oyun mu? En son oynadığımda (8 ay) FPS düşmesi yiyordum, şu anki PC'm ile oynamıştım.
Ben CS:GO oynayan biriyim fakat hile durumlarının iyiyce artması ve veletlerle dolmasından artık sıkıldım. Valorant girmeyi düşündüm fakat büyü sistemi, ek özellikler falan varmış. Bu saatten sonra girilir mi? O sisteme alışmak zaman alır mı?
Sıkı bir CS oyuncusuyumdur. CS 1.5 ve 1.6'ya yıllarımı verdim. Şu an ise ara ara CS:GO girip keyif alıyorum. Söylenen aksine pek hileye denk gelmiyorum ben. Zamanında %50 indirimle 12 liraya almıştım, belki ondandır. Hatta aklıma şey geldi! Valorant net CS 1.6'daki bir modun çakmasıdır. Bazı...
CS:GO'yu sürekli hileci gelmesinden ve sıkıldığımdan dolayı sildim. Valorant'a geçmeyi düşünüyorum fakat bu oyunu 'çok gömen' bir kitle de var, 'çok öven' bir kitle de var. Valorant oynanır mı?
Hocam tamamen sizin zevkinize özel uçmalı kaçmalı FPS oyunu istiyorsanız Valorant gayet iyi karşılıyor ama skinler CS:GO gibi oyunlara göre çok pahalı.
Normalde bu tarz oyunlara çok sarmam ama ben Valorant'ı denedim güzel oyun. Tek sıkıntı maç ortasında acil bir durum oldu çıkmak istediğimde ceza falan alabilirsin diyor. Yani tabii sürekli işi çıkmaz insanın ama arada oluyor. CoD'daki gibi çıkamıyorsun rahatça.
Oynanır, şahsen en sevdiğim rekabetçi oyun kendisi. Tek sorun bazen takımınıza oynayamayan küçük yaşta arkadaşlar ya da küfürbaz-toxic kişiler denk gelebiliyor. Bu durumda da iletişimi kapatma seçeneğiniz var tabii fakat takımla da bağ kopuyor böyle olunca.
Bence de önce bir deneyin, beğenirseniz devam edersiniz.