Valorant oynarken 180 Hz gibi hissettirmiyor

• Konuyu başlatan Pinow
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 665
Hocam bir de Valorant ekran ayarlarınızı atar mısınız?
1738259393104.png

1738259413764.png

Nvidia uygulaması otomatik optimizasyon yapıyor desem zaten sistem yeterli gözüküyor 60 hz ye falan ayarlamaz. Valo ayarlarınızı atar mısınız?

Bütün FPS kısıtlamalarını kapatın.

Ama yine bir faydası olmaz. Zaten her şey 180 Hz bence siz yayıncıların monitörlerini hocamın dediği gibi 180 sandınız. Ünlü yayıncıların çoğu 240'ı geç 360 Hz kullanıyor.

Yok hocam 180 Hz kullanıyordu adamda çok fark vardı yani ben 144 Hz gibi oynuyorum.

Gayet normal gözüküyor, bence sizin algınız ile alakalı bir durum ya da yırtılmaları öyle algılıyorsunuz, bir de FPS'i 200'e falan sabitleyip deneyin daha stabil hissettirebilir.

Olabilir fakat internet kafemizin monitörleride 180 Hz ve onlarda 2060 Super var yani daha akıcı hissettiriyor.

Gayet normal gözüküyor, bence sizin algınız ile alakalı bir durum ya da yırtılmaları öyle algılıyorsunuz, bir de FPS'i 200'e falan sabitleyip deneyin daha stabil hissettirebilir.

Olabilir fakat internet kafemizin monitörleride 180 Hz ve onlarda 2060 Super var yani daha akıcı hissettiriyor.

Yok hocam 180 Hz kullanıyordu adamda çok fark vardı yani ben 144 Hz gibi oynuyorum.

Monitör ayarlarınız ile de alakalı olabilir aslında G-SYNC veya Freesync gibi desteklerden kaynaklı? Veya monitörün paneliyle alakalı? Çünkü sizin durum tamamen sizlik bir durum gibi hissiyat ile alakalı..

Monitör ayarlarınız ile de alakalı olabilir aslında G-Sync veya FreeSync gibi desteklerden kaynaklı? Veya monitörün paneliyle alakalı? Çünkü sizin durum tamamen sizlik bir durum gibi hissiyat ile alakalı.

FreeSync açık ama AMD değil ekran kartım ile işlemcim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı