Aldığınız hata nedir?
Minidump dosyanızı paylaşabilir misiniz?
Minidump dosyalarını paylaşın.
{eğer Google Drive ile paylaşacaksanız herkese açık şekilde paylaşın.}Rehber: Minidump nedir, nasıl paylaşılır?
Merhaba değerli üyelerimiz. Bir Windows kullanıcısı olarak karşılaşmayı en son isteyeceğimiz şeylerden biri; mavi renkli bir arka fontta beliren üzgün suratlı hata ekranlarıdır. Bu hata bildirimine Blue Screen of Death yani Ölümün Mavi Ekranı veya Mavi Ekran hatası diyoruz. Bugcheck olarak...www.technopat.net
Mavi ekran hatası aldığınızda çıkan hata kodu nedir?
Mavi ekran hatası aldığınızda çıkan hata kodu nedir?
Olay görüntüleyicisi raporuyla ilerleyelim o zaman.
Sistem ve yönetim olayları'nı paylaşın.
Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...www.technopat.net
Olay görüntüleyicisi raporuyla ilerleyelim o zaman.
Sistem ve yönetim olayları'nı paylaşın.
Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...www.technopat.net
D0sya.co harici başka bir siteye yükleyin. MediaFire olur.İndirdim burada nasıl paylaşacağım hocam.
D0sya.co harici başka bir siteye yükleyin. MediaFire olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.