Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Merhaba. Ben Valorant oynarken Alt Tab atıyorum ve mouse ile hiçbir şeye basamıyorum. Mecbur PC aç kapa yapıyorum çözümünü bilen var mı?
Merhaba. Ben Valorant oynarken Alt Tab atıyorum ve mouse ile hiçbir şeye basamıyorum. Mecbur PC aç kapa yapıyorum çözümünü bilen var mı?
gktu Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 940 Çözümler 4 20 Ocak 2023 #2 Berooooo dedi: Merhaba. Ben Valorant oynarken Alt Tab atıyorum ve mouse ile hiçbir şeye basamıyorum. Mecbur PC aç kapa yapıyorum çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant oynarken başka sekmeye geçmek için Alt Tab kullanmayın, Windows+Tab daha iyi olur böyle bir sorun varsa. Artı 0 Eksi
Berooooo dedi: Merhaba. Ben Valorant oynarken Alt Tab atıyorum ve mouse ile hiçbir şeye basamıyorum. Mecbur PC aç kapa yapıyorum çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant oynarken başka sekmeye geçmek için Alt Tab kullanmayın, Windows+Tab daha iyi olur böyle bir sorun varsa.
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 22 20 Ocak 2023 #3 Berooooo dedi: Merhaba. Ben Valorant oynarken Alt Tab atıyorum ve mouse ile hiçbir şeye basamıyorum. Mecbur PC aç kapa yapıyorum çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... NVIDIA Reflex açık mı? Artı 0 Eksi
Berooooo dedi: Merhaba. Ben Valorant oynarken Alt Tab atıyorum ve mouse ile hiçbir şeye basamıyorum. Mecbur PC aç kapa yapıyorum çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... NVIDIA Reflex açık mı?
KS KS Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #4 babypluto dedi: NVIDIA Reflex açık mı? Genişletmek için tıkla... Sorun kendi kendine düzeldi güncellemeyle, teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
babypluto dedi: NVIDIA Reflex açık mı? Genişletmek için tıkla... Sorun kendi kendine düzeldi güncellemeyle, teşekkür ederim.