B bbardiaa Zeptopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #1 Sistemim: GTX 1650 Ti, 8 GB RAM, Intel Core i5. Bu sistemle Valorant'ı eskiden 120-140 FPS ile oynarken şimdi nedenini bilmediğim bir şekilde oyundaki kritik anlarda drop yiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim: GTX 1650 Ti, 8 GB RAM, Intel Core i5. Bu sistemle Valorant'ı eskiden 120-140 FPS ile oynarken şimdi nedenini bilmediğim bir şekilde oyundaki kritik anlarda drop yiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Judele Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 679 Çözümler 7 20 Ocak 2025 #2 Ne kadar önce alıyordunuz bu değerleri bakımları düzenli yapıp driverları güncellediniz mi? Zaten Riot oyunlarının paso optimazyonu değişiyor. Artı 0 Eksi
Ne kadar önce alıyordunuz bu değerleri bakımları düzenli yapıp driverları güncellediniz mi? Zaten Riot oyunlarının paso optimazyonu değişiyor.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 20 Ocak 2025 #3 RAM'den olabilir 8 GB bazen drop a sebep olabilir mümkünse bir 8 daha alıp 16 yapmanızı öneririm muhtemelen drop da büyük ölçüde geçecektir. Artı 1 Eksi
RAM'den olabilir 8 GB bazen drop a sebep olabilir mümkünse bir 8 daha alıp 16 yapmanızı öneririm muhtemelen drop da büyük ölçüde geçecektir.
KS KS B bbardiaa Zeptopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #4 Eriksen dedi: RAM'den olabilir 8 GB bazen drop a sebep olabilir mümkünse bir 8 daha alıp 16 yapmanızı öneririm muhtemelen drop da büyük ölçüde geçecektir. Genişletmek için tıkla... Ram eklemeyi düşünüyorum ama mümkünse almadan çözmek istiyorum Judele dedi: Ne kadar önce alıyordunuz bu değerleri bakımları düzenli yapıp driverları güncellediniz mi? Zaten Riot oyunlarının paso optimazyonu değişiyor. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 gün önce FPS bahsettiğim değerdeyken şu an sürücülerim en güncel halde olmasına rağmen drop yiyorum Sorun nedenini bilmediğim şekilde bugün çözüldü. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler Son düzenleme: 21 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Eriksen dedi: RAM'den olabilir 8 GB bazen drop a sebep olabilir mümkünse bir 8 daha alıp 16 yapmanızı öneririm muhtemelen drop da büyük ölçüde geçecektir. Genişletmek için tıkla... Ram eklemeyi düşünüyorum ama mümkünse almadan çözmek istiyorum Judele dedi: Ne kadar önce alıyordunuz bu değerleri bakımları düzenli yapıp driverları güncellediniz mi? Zaten Riot oyunlarının paso optimazyonu değişiyor. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 gün önce FPS bahsettiğim değerdeyken şu an sürücülerim en güncel halde olmasına rağmen drop yiyorum Sorun nedenini bilmediğim şekilde bugün çözüldü. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler