K Killerbit Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #1 RAM 8 GB Ekran kartı AMD Radeon R7 200 Series Anakart İntel H61 İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-3770S CPU @ 3.10GHz 3.10 GH Valorant oynarken PC rastgele bir zamanda kilitleniyor.
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #2 Kaldıramadığından dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
L Lypher Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #3 GtXLaerL dedi: Kaldıramadığından dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Alakası bile yok üstelik bu bilgisayar Valorant gibi az sistem isteyen oyunla sabit 60 FPS alabilir düzeyde. Artı 0 Eksi
GtXLaerL dedi: Kaldıramadığından dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Alakası bile yok üstelik bu bilgisayar Valorant gibi az sistem isteyen oyunla sabit 60 FPS alabilir düzeyde.
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #4 Lypher dedi: Alakası bile yok üstelik bu bilgisayar Valorant gibi az sistem isteyen oyunla sabit 60 FPS alabilir düzeyde. Genişletmek için tıkla... Biliyorsan cevapla kardeş. Artı 0 Eksi
Lypher dedi: Alakası bile yok üstelik bu bilgisayar Valorant gibi az sistem isteyen oyunla sabit 60 FPS alabilir düzeyde. Genişletmek için tıkla... Biliyorsan cevapla kardeş.
L Lypher Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #5 GtXLaerL dedi: Biliyorsan cevapla kardeş. Genişletmek için tıkla... Sende bilmiyorsan cevaplama. Killerbit dedi: Valorant oynarken PC rastgele bir zamanda kilitleniyor. Genişletmek için tıkla... Kanka Valorant'ın klasik sıkıntıları bende de böyle oluyor çok sık olmadığı sürece sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
GtXLaerL dedi: Biliyorsan cevapla kardeş. Genişletmek için tıkla... Sende bilmiyorsan cevaplama. Killerbit dedi: Valorant oynarken PC rastgele bir zamanda kilitleniyor. Genişletmek için tıkla... Kanka Valorant'ın klasik sıkıntıları bende de böyle oluyor çok sık olmadığı sürece sıkıntı yok.
KS KS K Killerbit Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #6 Lypher dedi: Sende bilmiyorsan cevaplama. Kanka Valorant'ın klasik sıkıntıları bende de böyle oluyor çok sık olmadığı sürece sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Çok sık oluyor oynayamıyorum ): Başka önerisi olan? Pencereli tam ekran yaptım yine 2 dk sonra kilitlendi. Son düzenleme: 31 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Lypher dedi: Sende bilmiyorsan cevaplama. Kanka Valorant'ın klasik sıkıntıları bende de böyle oluyor çok sık olmadığı sürece sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Çok sık oluyor oynayamıyorum ): Başka önerisi olan? Pencereli tam ekran yaptım yine 2 dk sonra kilitlendi.
Burhan üçer Centipat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #7 Aynı sorun bendede var bile varsa lütfen yardım etsin konu sahibi düzeltebildimi acaba ? Artı 0 Eksi