Çözüldü Valorant oynarken bilgisayar bir anda kilitleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Valorant'a son 1,2 güncellemedir girmiyordum, tekrardan girmek istedim, ölüm maçına girdim 2 veya 3 dakika geçtikten sonra oyun kilitlendi. Ses geliyordu fakat ekran hareket etmiyordu. Bilgisayara reset attım ve tekrar girdim, ölüm maçında yine aynı olayla karşılaştım. Sadece oyun donsa kapatıp tekrar açacağım ama komple bilgisayarı kilitliyor Alt+Tab bile atamıyorum ne yapmam lazım? (oyunu silip tekrar yükledim aynı sorun)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yapmanız gereken tek şey oyunun içinden görüntüye gelip tam ekrandan pencereli tam ekrana çekmeniz bunu yaptıktan sonra düzeldi donma kasma vs. yok.
4 GB RAM yüzünden de olabilir, her güncellemede oyunun gereksinimleri birazda olsa artıyor.

Yapmanız gereken tek şey oyunun içinden görüntüye gelip tam ekrandan pencereli tam ekrana çekmeniz bunu yaptıktan sonra düzeldi donma kasma vs. yok.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…