Merhaba. Ben Valorant oyununu eskiden sorunsuz şekilde oynarken son 1 aydır oyunun 5-6. dakikasında bilgisayar donuyor ve hiçbir şekilde duzelmiyor. Reset atmam gerekiyor. Sizce sorun nedir? Bilgisayar özelliklerim yeterli düzeyde.
Sıkıntılı bir oyun, herhangi bir seviyede ki sistemde sorun çıkarabiliyor. Oyunu silip tekrar kurarak bile çözebilirsin net bir çözümü yok. Bana kalırsa Windows'u temiz kurulum yap kesin çözüm olur.
1 oyun için degecegini sanmam ek olarak sorunu cozmezse de ayrı bir kafa yeme mevzusu arkadaşımda hd6850 vardı onda da yapıyordu 8gb 580 aldı şu anlik sorun yok bakam
İşlemci GTA 5 te rdr 2 de Max 56
Ekran kartı da Max 57-67 derecelerdeydi
Ben zaten bu güne kadar kendi bilgisayarimda ısınmadan kapandığını görmedim stok fanin ayağı kirikti -100 FPS oluyordu 96 derece oluyordu ama sorun olmuyodu
6 vp atmamak için bir yerlerini yirttilar insan bir dönüş yapar la gittim 15 e 175 vp aldım onlara hiç koymaz ama bana koydu aga paintten çizip attiydik kardeşimle vermediler 15e o zamanlar 3 poğaça alabiliyoduk
6 vp atmamak için bir yerlerini yirttilar insan bir dönüş yapar la gittim 15 e 175 vp aldım onlara hiç koymaz ama bana koydu aga paintten çizip attiydik kardeşimle vermediler 15e o zamanlar 3 poğaça alabiliyoduk
Sorunu çözemiyorlarmış güya ama sorun ne anlamadım belirtmemişler çünkü. Çözeceklerini ya da uğraştıklarını pek düşünmüyorum çünkü ucuza skin vermemeleri işlerine gelir. 1 hafta boyunca ne olduğu bilinmeyen sorunun çözülemiyor olması biraz işkillendirdi açıkçası.