Valorant oynarken bilgisayar kapanıyor

Valorant oynarken bilgisayar kapanıyor, sebebini anlamadım. Sorun bilgisayarımda mı yoksa oyunda mı? (Gerekirse oyunu oynamayabilirim) Oyundayken alta alınca bilgisayar kapandı. 3 günde 2 kere oldu 7-8 oyun atmışımdır en fazla. (Kasanın ışıkları gitmiyor ama klavye fare monitörün ışıkları gidiyor.)

Valorant oynarken bilgisayar kapanıyor, sebebini anlamadım. Sorun bilgisayarımda mı yoksa oyunda mı? (Gerekirse oyunu oynamayabilirim) oyundayken alta alınca bilgisayar kapandı. 3 günde 2 kere oldu 7-8 oyun atmışımdır en fazla. (Kasanın ışıkları gitmiyor ama klavye fare monitörün ışıkları gidiyor.)

Sisteminiz nedir?

Bilgisayarın içi tozlumu ? Kaç gün yada ay yada yıl boyunca temizlik yapmadınız ? Bunlar etki edebilir. Eğer donanımsal bir şey olmadığından kesin emin olursak, yazılımsal çözüm bulabiliriz.

Merhabalar konuyu açarken video için sanırım virüslü bir link attığımdan ban yedim. Onun açılmasını bekliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar konuyu açarken video için sanırım virüslü bir link attığımdan ban yedim. Onun açılmasını bekliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Hocam mecburen konu açmalısınız. Burada yardım edersek forum kurallarına aykırı gelmiş oluruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı