Gök Doğan Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 59 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #1 Valorant oynarken masaüstüne dönüyorum ve uygulamaları açabiliyorum ama sol tık ile kapatamıyorum veya tarayıcıya girdiğim zaman YouTube'a falan tıklayamıyorum yeniden başlatmam gerekiyor bunun çözümü nedir?
Valorant oynarken masaüstüne dönüyorum ve uygulamaları açabiliyorum ama sol tık ile kapatamıyorum veya tarayıcıya girdiğim zaman YouTube'a falan tıklayamıyorum yeniden başlatmam gerekiyor bunun çözümü nedir?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.442 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2024 #2 Donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatmayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS Gök Doğan Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 59 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #3 Bold Pilot dedi: Donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl kapatacağım. Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: Donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl kapatacağım.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.442 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2024 #4 Gök Doğan dedi: Onu nasıl kapatacağım. Genişletmek için tıkla... Windows'ta arama kısmına grafik ayarları yaz daha sonra varsayılan grafik ayarlarını değiştire tıkla orada. Artı 0 Eksi
Gök Doğan dedi: Onu nasıl kapatacağım. Genişletmek için tıkla... Windows'ta arama kısmına grafik ayarları yaz daha sonra varsayılan grafik ayarlarını değiştire tıkla orada.
KS KS Gök Doğan Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 59 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #5 Bold Pilot dedi: Windows'ta arama kısmına grafik ayarları yaz daha sonra varsayılan grafik ayarlarını değiştire tıkla orada. Genişletmek için tıkla... Varsayılan grafik ayarları yok. Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: Windows'ta arama kısmına grafik ayarları yaz daha sonra varsayılan grafik ayarlarını değiştire tıkla orada. Genişletmek için tıkla... Varsayılan grafik ayarları yok.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.442 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2024 #6 Gök Doğan dedi: Varsayılan grafik ayarları yok. Genişletmek için tıkla... Bu kısımda yok mu ? Artı 0 Eksi
KS KS Gök Doğan Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 59 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #7 Bold Pilot dedi: Eki Görüntüle 2326401 Bu kısımda yok mu? Eki Görüntüle 2326402 Genişletmek için tıkla... Hayır yok sadece göz at var. Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: Eki Görüntüle 2326401 Bu kısımda yok mu? Eki Görüntüle 2326402 Genişletmek için tıkla... Hayır yok sadece göz at var.