Valorant oynarken donan sistem siyah ekranda kaldı

BatuTrack

Femtopat
Daha fazla  
Valorant oynuyordum sonra oyun dondu, bekledim, sesler vardı ama ekran donuktu. PC kapat aç yaptım ekran simsiyah kaldı, bekledim 20 dakika yine olmadı. Çok kez res attım bu sefer de olmadı. Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• IMG-20240728-WA0002.jpeg
    51,6 KB · Görüntüleme: 41
Valorant oynuyordum sonra oyun dondu, bekledim, sesler vardı ama ekran donuktu. PC kapat aç yaptım ekran simsiyah kaldı, bekledim 20 dakika yine olmadı. Çok kez res attım bu sefer de olmadı. Çözümü nedir?
hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

CTRL+Shift+Windows+B yapmayı denermisiniz. Sonucu söyleyin.

Yıllar önce aynı oyunda aynı durumu yaşadım. Ertesi gün açıldığında PC hard disk ile ilgili bir uyarı gösterdi, hard Disk'i yakmışız gittik değiştirdik. Benzer bir durum olabilir

Yıllar önce aynı oyunda aynı durumu yaşadım. Ertesi gün açıldığında PC hard disk ile ilgili bir uyarı gösterdi, hard Disk'i yakmışız gittik değiştirdik. Benzer bir durum olabilir
SSD ler bu konuda muhtemelen hddlerden çok daha uzun ömürlü olacaktır. Ancak söyle bir durum var sata ssd fiyatı nvme ye göre daha pahalı.

SSD ler bu konuda muhtemelen hddlerden çok daha uzun ömürlü olacaktır. Ancak söyle bir durum var sata ssd fiyatı nvme ye göre daha pahalı.
Muhtemelen öyledir hocam ssd ler hddlerle performans açısından karşılaştırılamaz zaten. Harici ekran kartlı eski bir ofis bilgisayarı kullanıyordum, olan 1TB depolamaya oldu o zaman imkan yoktu, gerek de yoktu 256 gb ile değiştirdim.

Yani aslında benim şaşırdığım şey SATA SSD'ler nasıl bu kadar pahalı olabiliyor? Üstelik NVMe SSD çok daha yüksek bir hız ve depolama sunmasına rağmen. Çok ilginç açıkçası.

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

Windows 11.

CTRL+Shift+Windows+b yapmayı dener misiniz? Sonucu söyleyin.

Olmadı.

Ondan önceki gün GTA 5 oynarken ekran siyah oldu ve dıt sesi gelip durdu belli aralıklarla artı olarak başka günler de kısa süreli donmalar oluyordu sorun hard disk mi yani. Bu arada moralimi 8 9 aydır bozan durum bir ara RAT yemiştim PC formatladıktan sonra ki haftalar fark ettim ki performans 3 4 kat düşmüş artık üstüne 2 3 format bile geldi virüs yok yani 10 farklı oyun açarken azıcık zorlanan bilgisayar artık 2 oyun bile açınca donmaya başlıyor sorunun ne olduğunu hiçbir zaman çözemedim sanırım çalışmam gerekecek ki bilgisayar alayım (PC 1,5 yıllık 0'dan toplandı)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…