Valorant oynarken drop yaşanıyor

Oyun oynarken de açık oluyor mu programlar?
Hayır sadece opera arkada açık oluyor. Sekmeler kapalı olsa bile %100 disk hatası alıyorum. Hatta bellek kullanımı 95 90 iken %70 e iniyor CPU kullanımı artıyor disk %100 oluyor.

NOT: Arkada sadece oyun açık olsa dahi %100 SSD kullanımı hatasıyla karşılaşıyorum. Tamamen bilgisayar çöküyor hatta microsoft yanıt vermiyor diye bir hata alıyorum sol üstten. Ve disk kullanımı %50 70lere inince hata düzeliyor.

Hayır sadece opera arkada açık oluyor. Sekmeler kapalı olsa bile %100 disk hatası alıyorum. Hatta bellek kullanımı 95 90 iken %70 e iniyor CPU kullanımı artıyor disk %100 oluyor.

NOT: Arkada sadece oyun açık olsa dahi %100 SSD kullanımı hatasıyla karşılaşıyorum. Tamamen bilgisayar çöküyor hatta microsoft yanıt vermiyor diye bir hata alıyorum sol üstten. Ve disk kullanımı %50 70lere inince hata düzeliyor.
Muhtemelen SSD sorunlu o zaman. Yeni bir SSD'ye geçmek iyi olabilir.

Sorun çözüldüğü zaman sana bilgi vereceğim. Dediğin gibi yapıp yeni bir SSD takacağım.

Evet kesinlikle SSD sorunluymuş. Yeni taktığım SSD sayesinde oyunlar ne donuyor ne de takılıyor. Arkaplanda windows 10 kurulu olan SSD bazen %100 kullanım oluyor ve masaüstünü çökertiyor, ama oyunu kurduğum SSD sapasağlam bu da oyunumu etkiliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı