Oyun oynarken de açık oluyor mu programlar?Opera, obs, riot games, microsoft, vanguard.
Oyun oynarken de açık oluyor mu programlar?Opera, obs, riot games, microsoft, vanguard.
Hayır sadece opera arkada açık oluyor. Sekmeler kapalı olsa bile %100 disk hatası alıyorum. Hatta bellek kullanımı 95 90 iken %70 e iniyor CPU kullanımı artıyor disk %100 oluyor.Oyun oynarken de açık oluyor mu programlar?
Muhtemelen SSD sorunlu o zaman. Yeni bir SSD'ye geçmek iyi olabilir.Hayır sadece opera arkada açık oluyor. Sekmeler kapalı olsa bile %100 disk hatası alıyorum. Hatta bellek kullanımı 95 90 iken %70 e iniyor CPU kullanımı artıyor disk %100 oluyor.
NOT: Arkada sadece oyun açık olsa dahi %100 SSD kullanımı hatasıyla karşılaşıyorum. Tamamen bilgisayar çöküyor hatta microsoft yanıt vermiyor diye bir hata alıyorum sol üstten. Ve disk kullanımı %50 70lere inince hata düzeliyor.
Sorun çözüldüğü zaman sana bilgi vereceğim. Dediğin gibi yapıp yeni bir SSD takacağım.Muhtemelen SSD sorunlu o zaman. Yeni bir SSD'ye geçmek iyi olabilir.
Evet kesinlikle SSD sorunluymuş. Yeni taktığım SSD sayesinde oyunlar ne donuyor ne de takılıyor. Arkaplanda windows 10 kurulu olan SSD bazen %100 kullanım oluyor ve masaüstünü çökertiyor, ama oyunu kurduğum SSD sapasağlam bu da oyunumu etkiliyor.Muhtemelen SSD sorunlu o zaman. Yeni bir SSD'ye geçmek iyi olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.