korsanpat Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 355 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Sadece Valorant oynarken ekran dalgalanıyor. Nedenini bilmiyorum.
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 24 Aralık 2022 #2 Başka oyunlarda veya masaüstünda falan oluyor mu ? İşlemcinin Dahili GPU' su var mı ? Kullandığın cihaz laptop mu, masaüstü mü ? Artı 0 Eksi
Başka oyunlarda veya masaüstünda falan oluyor mu ? İşlemcinin Dahili GPU' su var mı ? Kullandığın cihaz laptop mu, masaüstü mü ?
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #3 korsanpat dedi: Arkadaşlar merhaba. Sadece Valorant oynarken ekran dalgalanıyor. Nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... V-Sync dikey senkronizasyon aç. FPS ile Hertz eşit olunca düzelir. Artı 0 Eksi
korsanpat dedi: Arkadaşlar merhaba. Sadece Valorant oynarken ekran dalgalanıyor. Nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... V-Sync dikey senkronizasyon aç. FPS ile Hertz eşit olunca düzelir.
KS KS korsanpat Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 355 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #4 488815 dedi: Başka oyunlarda veya masaüstünda falan oluyor mu ? İşlemcinin Dahili GPU' su var mı ? Kullandığın cihaz laptop mu, masaüstü mü ? Genişletmek için tıkla... Masaüstü. Sadece oyunda oluyor ve valoranta özel ekran kartım rtx 2060 16gb ram 2600x işlemci Artı 0 Eksi
488815 dedi: Başka oyunlarda veya masaüstünda falan oluyor mu ? İşlemcinin Dahili GPU' su var mı ? Kullandığın cihaz laptop mu, masaüstü mü ? Genişletmek için tıkla... Masaüstü. Sadece oyunda oluyor ve valoranta özel ekran kartım rtx 2060 16gb ram 2600x işlemci
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 24 Aralık 2022 #5 korsanpat dedi: Masaüstü. Sadece oyunda oluyor ve valoranta özel ekran kartım rtx 2060 16gb ram 2600x işlemci Genişletmek için tıkla... Yukarıda arakadaşın dediğini denermisin yada NVIDIA ekran akrtı varsa Geforce uygulamasından oyunu optimize et. Artı 0 Eksi
korsanpat dedi: Masaüstü. Sadece oyunda oluyor ve valoranta özel ekran kartım rtx 2060 16gb ram 2600x işlemci Genişletmek için tıkla... Yukarıda arakadaşın dediğini denermisin yada NVIDIA ekran akrtı varsa Geforce uygulamasından oyunu optimize et.
KS KS korsanpat Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 355 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #6 Optimize ettim bir sorun yok gibi uzun kullanım sonucu dönüş yapacağım teşekkürler. 488815 dedi: Yukarıda arakadaşın dediğini denermisin yada NVIDIA ekran akrtı varsa Geforce uygulamasından oyunu optimize et. Genişletmek için tıkla... lynch01 dedi: V-Sync dikey senkronizasyon aç. FPS ile Hertz eşit olunca düzelir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler yukarı da belirttim dönüş yapacğaım Artı 0 Eksi
Optimize ettim bir sorun yok gibi uzun kullanım sonucu dönüş yapacağım teşekkürler. 488815 dedi: Yukarıda arakadaşın dediğini denermisin yada NVIDIA ekran akrtı varsa Geforce uygulamasından oyunu optimize et. Genişletmek için tıkla... lynch01 dedi: V-Sync dikey senkronizasyon aç. FPS ile Hertz eşit olunca düzelir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler yukarı da belirttim dönüş yapacğaım
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 24 Aralık 2022 #7 korsanpat dedi: Optimize ettim bir sorun yok gibi uzun kullanım sonucu dönüş yapacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldüyse sıkıntı oyun tekrar yaparsa yine oyunu optimize et dersin, kullanılan ekipmanlara göre oyunu en iyi ayarlara getirir geforce uygulaması. Artı 0 Eksi
korsanpat dedi: Optimize ettim bir sorun yok gibi uzun kullanım sonucu dönüş yapacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldüyse sıkıntı oyun tekrar yaparsa yine oyunu optimize et dersin, kullanılan ekipmanlara göre oyunu en iyi ayarlara getirir geforce uygulaması.