EmirGencer Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar Valorant oynarken ekran bir anda bu şekilde oldu hiçbir şekilde vurmadım dokunmadım babam öğrenmeden bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri B909B1DD-5161-40FA-9AE5-354948542806.jpeg 18,3 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025
Arkadaşlar Valorant oynarken ekran bir anda bu şekilde oldu hiçbir şekilde vurmadım dokunmadım babam öğrenmeden bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 25 Şubat 2025 #2 EmirGencer dedi: Arkadaşlar Valorant oynarken ekran bir anda bu şekilde oldu hiçbir şekilde vurmadım dokunmadım babam öğrenmeden bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Valorant'dan çıkış yaptığınız zamanda aynı şekilde mi ekran yoksa düzeliyor mu? Artı 0 Eksi
EmirGencer dedi: Arkadaşlar Valorant oynarken ekran bir anda bu şekilde oldu hiçbir şekilde vurmadım dokunmadım babam öğrenmeden bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Valorant'dan çıkış yaptığınız zamanda aynı şekilde mi ekran yoksa düzeliyor mu?
1.4 D4D Diesel Zeptopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 25 Şubat 2025 #3 EmirGencer dedi: Arkadaşlar Valorant oynarken ekran bir anda bu şekilde oldu hiçbir şekilde vurmadım dokunmadım babam öğrenmeden bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Flex kablo arızası gibi hocam Artı 0 Eksi
EmirGencer dedi: Arkadaşlar Valorant oynarken ekran bir anda bu şekilde oldu hiçbir şekilde vurmadım dokunmadım babam öğrenmeden bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Flex kablo arızası gibi hocam