Valorant oynarken GPU sürücüsü çöktü ve sistem açılmıyor

Rush_07

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 7600 Gigabyte Rtx 4060 Kingston Fury Beast 32GB Ram Kingston Nv3 M2 Ssd 1Tb
Meslek
Öğrenci
RAM
Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5200MT/s CL40 DIMM 2 tane toplam 32 gb
SSD veya HDD modeli
Kingston KC3000 Pci 4.0 NVMe 512 gb M2 SSD
Ekran kartı
GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB GDDR6 1
Anakart
GIGABYTE A620M S2H
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600
Kardeşim bilgisayarda Valorant oynarken oyun atıp "ekran sürücüsü çöktü" hatası vermiş sonra tekrar girmiş ayarlara bakarken bilgisayar kapanmış ve şu an güç geliyor ama hiçbir komut almıyor. Klavye fare ye ışık gitmiyor Power ve reset tuşu çalışmıyor sadece açılırken Power çalışıyor.

Kardeşim bilgisayarda Valorant oynarken oyun atıp "ekran sürücüsü çöktü" hatası vermiş sonra tekrar girmiş ayarlara bakarken bilgisayar kapanmış ve şu an güç geliyor ama hiçbir komut almıyor. Klavye fare ye ışık gitmiyor Power ve reset tuşu çalışmıyor sadece açılırken Power çalışıyor.
Ekran kartı orjinal mi?

Ek: Ürün hazır sistemse garantiye gönderin.

2 gün önce bende aynı olayı yaşadım fakat benimkinde sadece mouse çalışıyordu kasanın restart düğmesine bastım PC sorunsuz açıldı fakat o günden sonra sistemdeki ilk mavi ekranı almıştım güç kaynağında sorun olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı