Valorant oynarken GT 740 sürücüsü çöktü

İşletim sistemi
Windows 10

EmiRKaaN0809

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir bilgisayar aldım. 2 ay Valorant'ta sorunsuz bir şekilde oynadım. Ardından NVIDIA grafik sürücümün güncel olmadığını fark ettim. Daha sonrasında sürücüyü güncelledim, Valorant'a girdim. İlk bir iki maç harikaydı ancak bir anda maçın ortasından attı ve üzgünüz grafik sürücünüz çöktü hatasını verdi. Format attım, düzelmedi. Eski grafik sürücüsünü yükledim, yine düzelmedi. Donanımsal olarak bir sorun olduğunu zannetmiyorum. 120 FPS alıyorum, sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Ne gibi bir çözüm bulabilirim?

Sistemim; Windows 10 Home.
GT740 series 4 GB VRAM.
16 GB RAM.
i5 3340 3.20 GHz.
4 fanlı soğutucu derece değerleride yüksek değil.

Dosya Ekleri

• dddd.PNG
    dddd.PNG
    4,4 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyeceğim teşekkürler DDU nereden ücrettsiz bir şekilde yükleyebilirim?
Altta indirme linki var.

Altta indirme linki var.

Şimdi oyuna girip deneyeceğim ancak merak ettiğim bir konu var NVIDIA'nın güncel sürcüsü hatalı olabilir mi?

Şimdi oyuna girip deneyeceğim ancak merak ettiğim bir konu var NVIDIA'nın güncel sürcüsü hatalı olabilir mi?

Bir ihtimal. Mavi ekran alan arkadaşlarım var. Eğer yine sorun olursa tekrar DDU kullanıp bir önceki sürümünü kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı