Çözüldü Valorant oynarken Hz düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yasin1616

Kilopat
Daha fazla  
Normalde bütün çözünürlüklerde 144 Hz olmasına rağmen bir anda değişti ve farklı Hz'ler göstermeye başladı. Sorun nedir? Dün hiçbir sorun yokken bir anda böyle oldu.

resim_2024-07-18_001331750.png

Çözüm
Yeni güncellemeyle birlikte çıkan bir sorun. Çözümü:
Nvidia Denetim Masası>Masaüstü boyutu ve konumunu ayarla>Ölçeklendirme nasıl yapılacak seçeneğini GPU yapın. (Sonra bilgisayara res atmayı unutmayın)
1721251603481.png
Normalde bütün çözünürlüklerde 144 Hz olmasına rağmen bir anda değişti ve farklı Hz'ler göstermeye başladı. Sorun nedir? Dün hiçbir sorun yokken bir anda böyle oldu.

Eki Görüntüle 2256060

Monitörle veya Windows'un görüntü ayarlarından herhangi bir şey değiştirdiniz mi?

Windows ayarlarından 144 Hz seçili mi? Ben denemiştim önceden Windows'tan düşürünce Valorant'ta da düşmüştü.

Yeni güncellemeyle birlikte çıkan bir sorun. Çözümü:
Nvidia Denetim Masası>Masaüstü boyutu ve konumunu ayarla>Ölçeklendirme nasıl yapılacak seçeneğini GPU yapın. (Sonra bilgisayara res atmayı unutmayın)
1721251603481.png

Çözüm
Evet oldu teşekkür ederim. Ben de güncellemeden sonra anlamıştım. Bu ayarlara da girdim ama bilmediğimden pek dokunmadım. Teşekkür ederim. Sorunum düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı