Valorant oynarken işlemci sıcaklığı ne kadar olmalı?

xtalhax

Centipat
Daha fazla  
Valorant oynarken işlemci sıcaklığım Max 56 dereceyi gördü yani Core Temp ile ölçtüm normalde kaç olmalı ve değerler iyi mi?

Sistem ve soğutmanızın özelliklerine göre değişir hocam. Ayrıca kasa ve oda sıcaklığı da değiştirir. Bende de ortalama 60 65 oluyor 5600X ile.

Hocam soğutmam daha yeni taktım Thermalright burst assasin R5 5600 işlemciyle beraber 56 derece Max yazdı Core Temp'te oyunlarda ani sıcaklığa nasıl bakabilirim?

Hocam yani o soğutucu ile işlemciyi de OC'li kullanmıyorsanız, kasanız da iyi hava alıyor, macunu da biraz kaliteli ve iyi sürmüşseniz normal. Böyle devam :)

Dİlerseniz Amd Ryzen Master üzerinden OC yaparak biraz daha FPS kazanabilirsiniz, ısı da 70 derece civarlarına falan çıkar. En azından FPS kazanımınız olur eğer ihtiyacınız varsa.

Hocam yani o soğutucu ile işlemciyi de OC'li kullanmıyorsanız, kasanız da iyi hava alıyor, macunu da biraz kaliteli ve iyi sürmüşseniz normal. Böyle devam :)

Dİlerseniz AMD Ryzen Master üzerinden OC yaparak biraz daha FPS kazanabilirsiniz, ısı da 70 derece civarlarına falan çıkar. En azından FPS kazanımınız olur eğer ihtiyacınız varsa.

Şu an OC olmadan kullanıyorum hocam Thermalright TF7 kullandım termal macun olarak bilgi için sağ olun gelecekte gerekirse OC yaparım

Dİlerseniz Amd Ryzen Master üzerinden OC yaparak biraz daha FPS kazanabilirsiniz, ısı da 70 derece civarlarına falan çıkar. En azından FPS kazanımınız olur eğer ihtiyacınız varsa.

hocam işlemci fanı ile ekran kartı arası bu kadarlık boşluk var sadece sizce bir sıkıntısı olur mu boşluğun küçük olması?
WhatsApp Görsel 2025-01-03 saat 18.01.42_c89d76a3.jpg

Son düzenleme:
Şu an OC olmadan kullanıyorum hocam Thermalright TF7 kullandım termal macun olarak bilgi için sağ olun gelecekte gerekirse OC yaparım

hocam işlemci fanı ile ekran kartı arası bu kadarlık boşluk var sadece sizce bir sıkıntısı olur mu boşluğun küçük olması?
Eki Görüntüle 2387891
Kule tipi soğutucular ile genelde o kadar boşluk olur. Bir sorun teşkil etmiyor.

Kule tipi soğutucular ile genelde o kadar boşluk olur. Bir sorun teşkil etmiyor.

Kafama takılmıştı hocam ilk kez taktığım için videolara bakıyorum başka insanlarda biraz daha fazla boşluk var bende çok az ondan sorayım dedim sağ olun sizi yordum yine teşekkürler cevap için.

E
Kafama takılmıştı hocam ilk kez taktığım için videolara bakıyorum başka insanlarda biraz daha fazla boşluk var bende çok az ondan sorayım dedim sağ olun sizi yordum yine teşekkürler cevap için.
Estağfirullah. Aynısını ben de yaşamıştım kule tipini ilk aldığımda. Kasanızın iyi hava aldığına emin olun yeter. İçeride sıcak hava boğulmadıkça bir sıkıntı yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı