Sistem ve soğutmanızın özelliklerine göre değişir hocam. Ayrıca kasa ve oda sıcaklığı da değiştirir. Bende de ortalama 60 65 oluyor 5600X ile.
Hocam yani o soğutucu ile işlemciyi de OC'li kullanmıyorsanız, kasanız da iyi hava alıyor, macunu da biraz kaliteli ve iyi sürmüşseniz normal. Böyle devam
Dİlerseniz AMD Ryzen Master üzerinden OC yaparak biraz daha FPS kazanabilirsiniz, ısı da 70 derece civarlarına falan çıkar. En azından FPS kazanımınız olur eğer ihtiyacınız varsa.
Hocam yani o soğutucu ile işlemciyi de OC'li kullanmıyorsanız, kasanız da iyi hava alıyor, macunu da biraz kaliteli ve iyi sürmüşseniz normal. Böyle devam
Dİlerseniz Amd Ryzen Master üzerinden OC yaparak biraz daha FPS kazanabilirsiniz, ısı da 70 derece civarlarına falan çıkar. En azından FPS kazanımınız olur eğer ihtiyacınız varsa.
Kule tipi soğutucular ile genelde o kadar boşluk olur. Bir sorun teşkil etmiyor.Şu an OC olmadan kullanıyorum hocam Thermalright TF7 kullandım termal macun olarak bilgi için sağ olun gelecekte gerekirse OC yaparım
hocam işlemci fanı ile ekran kartı arası bu kadarlık boşluk var sadece sizce bir sıkıntısı olur mu boşluğun küçük olması?
Eki Görüntüle 2387891
Kule tipi soğutucular ile genelde o kadar boşluk olur. Bir sorun teşkil etmiyor.
Estağfirullah. Aynısını ben de yaşamıştım kule tipini ilk aldığımda. Kasanızın iyi hava aldığına emin olun yeter. İçeride sıcak hava boğulmadıkça bir sıkıntı yaşamazsınız.Kafama takılmıştı hocam ilk kez taktığım için videolara bakıyorum başka insanlarda biraz daha fazla boşluk var bende çok az ondan sorayım dedim sağ olun sizi yordum yine teşekkürler cevap için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.