Merhaba, bilgisayarımı aldığım günden beri (daha bir yıl bile olmadı) Valorant oynuyorum. Tabii ki başka oyunlar da oynuyorum. Ama Valorant'a girdiğim zaman klavyem aniden kilitleniyor, bir daha bilgisayarı yeniden başlatana kadar asla düzelmiyor. Güç tuşu dışında hepsi kilitleniyor yani. Harici bir klavye taktığımda onu kullanabiliyorum ama ben laptopun kendi klavyesini kullanmak istiyorum. Başka oyunlarda bu sorunla asla karşılaşmadım, sadece Valorant'ta yaşıyorum. Şu şekilde klavyem kitlenmiyor: Mesela oyunda maça gireceğim, maç başlayana kadar klavyenin kitlenmemesi için ses tuşlarından artırıp azaltarak klavyeyi boşta bırakmıyorum. İlk maça girdikten sonra bir daha saatlerce dursa da kitlenmez. Ama oyunu başlattıktan sonra klavye bir dakikadan az bir süre bile olsa boşta kaldığında klavye kilitleniyor. Valorant'ın optimizasyon ayarından olabileceğini düşünerek tüm önbellek dosyalarına kadar (Launcher da dahil) sildim ve tekrar indirip kurulum yaptım, sorun düzelmedi.
Vanguard yazılımını kaldırdım ve bahsettiğiniz dosyayı da sildim, pc yi yeniden başlattım. Ancak valorant'ı çalıştırmak istediğimde vanguard yazılımını kurmam gerektiğini söylüyor. Tekrar yüklemeden giriş yapamıyorum.
Silahını masaya bırakıp VALORANT'tan ayrılmaya karar verdin ya da belirli bir programı açmak istiyorsun ve Vanguard'ı devre dışı bırakman gerekiyor. Vanguard'ı açıp kapamayı ve onu bilgisayarından ...