Valorant oynarken mouse gidip geliyor

Sanırım oyun içi hassasiyetiniz düşük, sağa sola dönerken hızlı hareket ettiriyorsunuz ve böyle oluyor. Masaüstünde aynı hızda döndürmeyi deneyin.
Masaüstünde de arada gidiyor ama çok çok nadir fakat oyunda sıklık inanılmaz artıyor. Nedenini anlayamadım. Yani mouse bozuk diyeceğim ama CS:GO oynadım bugün hiç gitmedi. Ama Valorant'ta her round mutlaka gidiyor. Bazen kombo yapıyor. Mouse Logitech G300s
Hocam bende aynı olay Warzone'de vardı çözünürlüğü yükseltip geri normale alınca düzelmişti.
Denemek lazım.

Masaüstünde de arada gidiyor ama çok çok nadir fakat oyunda sıklık inanılmaz artıyor. Nedenini anlayamadım. Yani mouse bozuk diyeceğim ama CS:GO oynadım bugün hiç gitmedi. Ama Valorant'ta her round mutlaka gidiyor. Bazen kombo yapıyor. Mouse Logitech G300s

Denemek lazım.
Hocam o fare zaten sorunlu bir fare. Sorun büyük ihtimalle farenizden kaynaklanıyor.

Arkadaşlar şimdi laptopta aynı ayarla denedim mouseu, hem Gaming Software ayarları hem masaüstü fare ayarları birebir aynı. Ne Valorant'ta ne de masaüstünde hiç kopmadı. Durum gitgide ilginç bir hal alıyor. Sorun anakart çıkışlarında olsa desem klavyede de problem olmalıydı. Çünkü klavyeyi taktığım yere de taktım mouseu. Nasıl çözecem ben bunu?

Arkadaşlar şimdi laptopta aynı ayarla denedim fareyi, hem Gaming Software ayarları hem masaüstü fare ayarları birebir aynı. Ne Valorant'ta ne de masaüstünde hiç kopmadı. Durum gitgide ilginç bir hal alıyor. Sorun anakart çıkışlarında olsa desem klavyede de problem olmalıydı. Çünkü klavyeyi taktığım yere de taktım fareyi. Nasıl çözeceğim ben bunu?

Klavyeyi taktığınız yerde de mi fare sıkıntı çıkarttı? Tam anlayamadım. Hem farenizin hem de anakartınızın USB çıkışını temizleyin. Farenizi kullandığınız yüzeyin iyi olduğundan emin olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı