Valorant oynarken mouse gidip geliyor

Klavyeyi taktığınız yerde de mi fare sıkıntı çıkarttı? Tam anlayamadım. Hem farenizin hem de anakartınızın USB çıkışını temizleyin. Farenizi kullandığınız yüzeyin iyi olduğundan emin olun.
Normalde daha önceki farelerimde bu tarz temassızlık üzerine kopmalar yaşadım ama o bariz belli oluyordu. Şimdi bu mouse'da mouse hiç oynatmasam bile arada gidip geliyor. Haldır haldır çevirdiğim zamanlarda da çoğunlukla gitmiyor. Evet klavyeyi taktığım çıkışa taktım onda da sıkıntı çıkarttı. USB çıkışları gayet temiz duruyor. Zaten haftada bir komple tozunu alıyorum. Bana ilginç gelen şey laptopta ne kadar uğraşırsam uğraşayım mouseu temassızlık yaptıramadım. Yani bu nasıl bir temassızlık, kopma problemi olabilir anlayamadım.
Normalde daha önceki farelerimde bu tarz temassızlık üzerine kopmalar yaşadım ama o bariz belli oluyordu. Şimdi bu mouse'da mouse hiç oynatmasam bile arada gidip geliyor. Haldır haldır çevirdiğim zamanlarda da çoğunlukla gitmiyor. Evet klavyeyi taktığım çıkışa taktım onda da sıkıntı çıkarttı. USB çıkışları gayet temiz duruyor. Zaten haftada bir komple tozunu alıyorum. Bana ilginç gelen şey laptopta ne kadar uğraşırsam uğraşayım mouseu temassızlık yaptıramadım. Yani bu nasıl bir temassızlık, kopma problemi olabilir anlayamadım.
Belki sorun yazılımsaldır diyerekten mouseun yazılımını kaldırıp tekrar kurdum. İlk bir yaradı gibi oldu sonra tekrar kopmalara başladı. Çok garip gerçekten anlayamadım.

Belki sorun yazılımsaldır diyerekten mouseun yazılımını kaldırıp tekrar kurdum. İlk bir yaradı gibi oldu sonra tekrar kopmalara başladı. Çok garip gerçekten anlayamadım.
Fareyi yazılım olmadan kullanabiliyorsanız yazılımsız kullanmayı deneyin. Eğer bir sorun olmazsa sorun büyük ihtimal farenin yazılımından kaynaklıdır.

Arkadaşlar şimdi laptopta aynı ayarla denedim fareyi, hem Gaming software ayarları hem masaüstü fare ayarları birebir aynı. Ne Valorant'ta ne de masaüstünde hiç kopmadı. Durum gitgide ilginç bir hal alıyor. Sorun anakart çıkışlarında olsa desem klavyede de problem olmalıydı. Çünkü klavyeyi taktığım yere de taktım fareyi. Nasıl çözeceğim ben bunu?

Hocam sorunu çözdün mü? Ne dediysen aynısı şu an bende de var diğer oyunlarda kopma yok sadece Valorant'ta kopuyor.
Arkadaşlar şimdi laptopta aynı ayarla denedim mouseu, hem Gaming Software ayarları hem masaüstü fare ayarları birebir aynı. Ne Valorant'ta ne de masaüstünde hiç kopmadı. Durum gitgide ilginç bir hal alıyor. Sorun anakart çıkışlarında olsa desem klavyede de problem olmalıydı. Çünkü klavyeyi taktığım yere de taktım mouseu. Nasıl çözecem ben bunu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı