semih6577 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 Bugün Valorant oynamak istemiştim fakat oyunda mouse imlecim gidip gidip geliyordu bu yüzden oynayamadım.
Bugün Valorant oynamak istemiştim fakat oyunda mouse imlecim gidip gidip geliyordu bu yüzden oynayamadım.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.320 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #2 semih6577 dedi: Bugün Valorant oynamak istemiştim fakat oyunda mouse imlecim gidip gidip geliyordu bu yüzden oynayamadım. Genişletmek için tıkla... Biraz detay verir misin, bu şekilde anlamamızı beklemiyorsun herhalde? Kablolu mu kablosuz mu? Artı 0 Eksi
semih6577 dedi: Bugün Valorant oynamak istemiştim fakat oyunda mouse imlecim gidip gidip geliyordu bu yüzden oynayamadım. Genişletmek için tıkla... Biraz detay verir misin, bu şekilde anlamamızı beklemiyorsun herhalde? Kablolu mu kablosuz mu?
KS KS semih6577 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 ubiiyy dedi: Biraz detay verir misin, bu şekilde anlamamızı beklemiyorsun herhalde? Kablolu mu Genişletmek için tıkla... Konunun mouse ile alakası yok mouse diğer her şeyde çalışıyor ama Valorant ana menü ve ayarlarda mouse sürekli hızlı hızlı gidip geliyor kontrolü yarım saniyelik aldığımdada imleç farklı yerlerde beliriyor mouse: G203 Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Biraz detay verir misin, bu şekilde anlamamızı beklemiyorsun herhalde? Kablolu mu Genişletmek için tıkla... Konunun mouse ile alakası yok mouse diğer her şeyde çalışıyor ama Valorant ana menü ve ayarlarda mouse sürekli hızlı hızlı gidip geliyor kontrolü yarım saniyelik aldığımdada imleç farklı yerlerde beliriyor mouse: G203