Çözüldü Valorant oynarken PC kendini yeniden başlatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

laespade

Centipat
Daha fazla  
Selam, Valorant oynarken bir anda ekran siyah oldu ve PC kendini yeniden başlattı. 2. girişimde tekrar aynı hatayı aldım. Soruna bakınca PSU kaynaklı yazılmış ama çok da kalitesiz değil. (PSU'mun linki) Oyuna girmeden önce ekran kartına driver güncellemesi yapmıştım, bundan kaynaklı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerin nedir? Isıları kontrol ettin mi? Herhangi bir stres testi yaptın mı?

Sistem özelliklerin nedir? Isıları kontrol ettin mi? Herhangi bir stres testi yaptın mı?

Stres testi nasıl yapılıyor hocam.
GPU ASUS Dual 4070.
CPU i7 12700KF.
Anakart ASUS Prime B760M-A D5.

Stres testi nasıl yapılıyor hocam.
GPU ASUS Dual 4070.
CPU i7 12700KF.
Anakart ASUS Prime B760M-A D5.
Şu konudan yardım alarak OCCT testi deneyebilirsin.

Testi yaptım hocam bir sıkıntı yok gibi driver güncellemesini geri çektim ama hâlâ sorun devam ediyor.

Sadece Valorant hocam CPU 97 derece GPU 67.

İşlemci ısısı yüzünden sistem kendini kapatıyor. Hangi soğutmayı kullanıyorsun. Eğer stok soğutucu kullanıyorsan konu açarak tavsiye isteyebilirsin. Eğer farklı bir soğutma kullanıyorsan montajında problem vardır.

Cooler Master Masterliquid 240ML V2 kullanıyorum hocam PC'yi yeni aldığım için şu anlık değiştiremem bunun önüne geçmenin bir yolu yok mudur?

Cooler Master Masterliquid 240ML V2 kullanıyorum hocam PC'yi yeni aldığım için şu anlık değiştiremem bunun önüne geçmenin bir yolu yok mudur?
Montajı yanlış yapılmış olabilir. Fanlar çalışmıyor, pompa işlevini yerine getirmiyor olabilir. Oyunda 97 dereceye çıkması normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…