Çözüldü Valorant oynarken PC kendini yeniden başlatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

laespade

Centipat
Daha fazla  
Selam, Valorant oynarken bir anda ekran siyah oldu ve PC kendini yeniden başlattı. 2. girişimde tekrar aynı hatayı aldım. Soruna bakınca PSU kaynaklı yazılmış ama çok da kalitesiz değil. (PSU'mun linki) Oyuna girmeden önce ekran kartına driver güncellemesi yapmıştım, bundan kaynaklı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu sıcaklıklara çevre etkisi dahil mi benim odam pek hava alan ve serin bir yer değil genelde sıcak oluyor ve İzmir de yaşıyorum.
Bu arada hocam fan hızını arttırınca sıcaklık değişmiyor aksine bazen daha çok artıyor 1000 RPM fan pek bu işlerden anlayan biri değilim kusura bakmayın.
Etkiler fakat bu derecede etkilemez.

Yeni almışsınız zaten hocam yollayın.

Hocam benden kaynaklı olup olmadığını bilmiyorum ki boşuna İstanbul'a kadar kargo vermek istemem.

Yeni almışsınız zaten hocam yollayın.

Hocam sorun bam başka bir şeymiş GPU statik elektrik kapmış ben temizlerken. elektiriği kesip 3 kere 10 15 saniye basılı tutup çektim düzeldi ısılarda bir şekilde düzeldi bilgisayarımın sıkıntılarını söylediğiniz için teşekkür ederim:)

Hocam benden kaynaklı olup olmadığını bilmiyorum ki boşuna İstanbul'a kadar kargo vermek istemem.

Hocam sorun bam başka bir şeymiş GPU statik elektrik kapmış ben temizlerken. elektiriği kesip 3 kere 10 15 saniye basılı tutup çektim düzeldi ısılarda bir şekilde düzeldi bilgisayarımın sıkıntılarını söylediğiniz için teşekkür ederim:)
Düzelmesine çok sevindim hocam. Isıları ihmal etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı