Çözüldü Valorant oynarken PC kendini yeniden başlatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

laespade

Centipat
Daha fazla  
Selam, Valorant oynarken bir anda ekran siyah oldu ve PC kendini yeniden başlattı. 2. girişimde tekrar aynı hatayı aldım. Soruna bakınca PSU kaynaklı yazılmış ama çok da kalitesiz değil. (PSU'mun linki) Oyuna girmeden önce ekran kartına driver güncellemesi yapmıştım, bundan kaynaklı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Etkiler fakat bu derecede etkilemez.

Etkiler fakat bu derecede etkilemez.

Bir sorun var mı hocam bir de bu ekranın gitmesi benim için daha büyük bir sorun şu an PC açtıktan 10 20 dk sonra siyah ekran geliyor ve bir daha da gelmiyor yeniden başlatasaya kadar bugün neredeyse 30 kere falan reset attım PC'ye.

Yeni almışsınız zaten hocam yollayın.

Hocam benden kaynaklı olup olmadığını bilmiyorum ki boşuna İstanbul'a kadar kargo vermek istemem.

Hocam sorun bam başka bir şeymiş GPU statik elektrik kapmış ben temizlerken. elektiriği kesip 3 kere 10 15 saniye basılı tutup çektim düzeldi ısılarda bir şekilde düzeldi bilgisayarımın sıkıntılarını söylediğiniz için teşekkür ederim

Düzelmesine çok sevindim hocam. Isıları ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…