Valorant oynarken sistem yeniden başlatılıyor

Xpertas

Hectopat
Daha fazla  
Arada bir PC bir anda donuyor ve 'drrrrrrrrr' gibi bir ses veriyor 2-3 saniye ve ardından kapanıyor ve tekrar başlıyor. En son 2-3 ay önce bu sorunu yaşamıştım fakat o zaman 'bir daha olursa sorunu araştırırım' demiştim ve bugün Valorant oynarken yaşadım bu sorunu önceden de Valorant oynarken yaşamıştım. Sorun sizce Valorant'tan mı kaynaklanıyor yoksa diğer donanımsal veya yazılımsal sıkıntılardan mı? Şimdiden teşekkürler.

Sisteminiz nedir? Sıcaklıklar nasıl?

AMD Ryzen 5 2600 six-Core Processor.
16 GB RAM.
GeForce GTX 1660 Ti.
1TB harddisk.
250 GB SSD
MSI B450 anakart.

Sıcaklık hiçbir uygulama açık değilken işlemci 42 derece ekran kartı 34 derece oyun oynarken işlemci 63 derece ekran kartı 70 derece civarında. Bu sıcaklık değerini Core temp adında bir uygulama aracılığıyla elde ettim.

RAM'leri programlarla test edin herhangi bir problem ile karşılaşacak mısınız bakalım.
Isı değerleri gayet normal gözüküyor.
Sadece tek bir oyunda mı yapıyor bunu ?
Hard diskinizi bad sector'e karşı tarayın
İşlemci veya ekran kartına yaptığınız herhangi bir OC işlemi varsa default ayarlara döndürün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı