theZENY Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #1 Valorant oynarken bazen 3-4 saniye siyah ekran geliyor ve gidiyor ama bu sadece ilk maçlarda oluyor, çözümü var mıdır?
Valorant oynarken bazen 3-4 saniye siyah ekran geliyor ve gidiyor ama bu sadece ilk maçlarda oluyor, çözümü var mıdır?
Wersh Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #2 Oyun İçinde kaç FPS alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #3 Çözünürlüğün kaç ve masaüstünde kullandığın çözünürlük kaç. Çözünürlük aynıysa ekran kartı sürücülerini güncelle. Wersh dedi: Oyun içinde kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam FPS ile çok bir alakası yok bence. Artı 0 Eksi
Çözünürlüğün kaç ve masaüstünde kullandığın çözünürlük kaç. Çözünürlük aynıysa ekran kartı sürücülerini güncelle. Wersh dedi: Oyun içinde kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam FPS ile çok bir alakası yok bence.
KS KS theZENY Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #4 Wersh dedi: Oyun İçinde kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 200-300 JaxMoon dedi: Çözünürlüğün kaç ve masaüstünde kullandığın çözünürlük kaç. Çözünürlük aynıysa ekran kartı sürücülerini güncelle. Hocam FPS ile çok bir alakası yok bence. Genişletmek için tıkla... Hocam çözünürlükler aynı ekran kartı sürücülerini nasıl güncellerim? Artı 0 Eksi
Wersh dedi: Oyun İçinde kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 200-300 JaxMoon dedi: Çözünürlüğün kaç ve masaüstünde kullandığın çözünürlük kaç. Çözünürlük aynıysa ekran kartı sürücülerini güncelle. Hocam FPS ile çok bir alakası yok bence. Genişletmek için tıkla... Hocam çözünürlükler aynı ekran kartı sürücülerini nasıl güncellerim?
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #5 theZENY dedi: 200-300 Genişletmek için tıkla... Hocam benim dediklerim yapılımı. Artı 0 Eksi
KS KS theZENY Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #6 JaxMoon dedi: Çözünürlüğün kaç ve masaüstünde kullandığın çözünürlük kaç. Çözünürlük aynıysa ekran kartı sürücülerini güncelle. Hocam FPS ile çok bir alakası yok bence. Genişletmek için tıkla... Hocam çözünürlükler aynı ekran kartı sürücülerini nasıl güncellerim? Artı 0 Eksi
JaxMoon dedi: Çözünürlüğün kaç ve masaüstünde kullandığın çözünürlük kaç. Çözünürlük aynıysa ekran kartı sürücülerini güncelle. Hocam FPS ile çok bir alakası yok bence. Genişletmek için tıkla... Hocam çözünürlükler aynı ekran kartı sürücülerini nasıl güncellerim?
Wersh Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #7 JaxMoon dedi: Çözünürlüğün kaç ve masaüstünde kullandığın çözünürlük kaç. Çözünürlük aynıysa ekran kartı sürücülerini güncelle. Hocam FPS ile çok bir alakası yok bence. Genişletmek için tıkla... Sistemi ne kadar iyi diye merak ettim. Artı 0 Eksi
JaxMoon dedi: Çözünürlüğün kaç ve masaüstünde kullandığın çözünürlük kaç. Çözünürlük aynıysa ekran kartı sürücülerini güncelle. Hocam FPS ile çok bir alakası yok bence. Genişletmek için tıkla... Sistemi ne kadar iyi diye merak ettim.
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #8 Wersh dedi: Sistemi ne kadar iyi diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ne kadar iyi olursa olsun bence siyah ekranın sistemle ilgisi yoktur ben eskiden 30 FPS alıyordum ancak bal gibi oynatıyordu. Artı 0 Eksi
Wersh dedi: Sistemi ne kadar iyi diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ne kadar iyi olursa olsun bence siyah ekranın sistemle ilgisi yoktur ben eskiden 30 FPS alıyordum ancak bal gibi oynatıyordu.
KS KS theZENY Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #9 Wersh dedi: Sistemi ne kadar iyi diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Eskiden 500 fps üzeriydi düştü sonradan geri getirebilir miyim? Artı 0 Eksi
Wersh dedi: Sistemi ne kadar iyi diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Eskiden 500 fps üzeriydi düştü sonradan geri getirebilir miyim?
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #10 theZENY dedi: Hocam çözünürlükler aynı ekran kartı sürücülerini nasıl güncellerim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir hocam. Artı 0 Eksi
theZENY dedi: Hocam çözünürlükler aynı ekran kartı sürücülerini nasıl güncellerim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir hocam.