Valorant oynarken Alt Tab yapınca ekran siyah oluyor

4:3 e alıskınım 16:9 buyuk gelıyor oynayamıyorum 4:3 oynamamak dısında care yok mu?

Hayır. Bir problem teşkil etmez 4:3 oynamaya devam edebilirsin sadece Alt Tab attığında gecikme olur gecikmenin sebebi ise masaüstü çözünürlüğün 16.9:1920x1080 oyunun içindeki çözünürlük ise 4:3 1440x720 olduğu için Alt Tab atınca gecikme yaşanır.

Hayır. Bir problem teşkil etmez 4:3 oynamaya devam edebilirsin sadece Alt Tab attığında gecikme olur gecikmenin sebebi ise masaüstü çözünürlüğün 16.9:1920x1080 oyunun içindeki çözünürlük ise 4:3 1440x720 olduğu için Alt Tab atınca gecikme yaşanır.
mecbur böylemi kullanıcam yanı

mecbur böylemi kullanıcam yanı
ortalama olarak 2 ay once falan oolmuyordu ama

4:3 e alıskınım 16:9 buyuk gelıyor oynayamıyorum 4:3 oynamamak dısında care yok mu?

Nasıl kapatacağım.

RTX 4060.

Nasıl kapatacağım.

Masaüstü, sağ Click. NVIDIA Denetim Masası, 3D ayarların yönetilmesi, DSR çarpanlar. Kaç X de ise üstüne tıklayıp tiki devre dışı bırakıp kaydet de.

Mecbur böyle mi kullanacağım yanı.

Ortalama olarak 2 ay once falan oolmuyordu ama.

DSR açıksa kapat daha sonra tekrar dene. 4:3 oynadığın için masaüstü çözünürlüğün ile uyuşmuyor bir nevi paket kaybı yaşıyorsun.

Bu konu yardımcı olabilir.

Sanmıyorum hocam kuvvetle muhtemel arkadaş 4:3 oynadığı için yaşıyor bu sorunu.

Bu konu yardımcı olabilir.
win 10 kullanıyorum nasıl yuklıcem

Valorant görüntü ayarlarından görüntü modunu "Tam ekran pencereli" yapın.
1920x1080 cekıyor gerı

Windows 10 kullanıyorum nasıl yükleyeceğim?

1920x1080 cekıyor gerı.

Windows 10 ise bilgim yok. Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı