theZENY Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #1 Valorant oynarken bazen 3-4 saniye siyah ekran geliyor ve gidiyor ama bu sadece ilk maçlarda oluyor, çözümü var mıdır?
Valorant oynarken bazen 3-4 saniye siyah ekran geliyor ve gidiyor ama bu sadece ilk maçlarda oluyor, çözümü var mıdır?
KS KS theZENY Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #11 JaxMoon dedi: Hocam benim dediklerim yapılımı. Genişletmek için tıkla... Nasıl güncelleyebilirim peki Artı 0 Eksi
JaxMoon dedi: Hocam benim dediklerim yapılımı. Genişletmek için tıkla... Nasıl güncelleyebilirim peki
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #12 theZENY dedi: Nasıl güncelleyebilirim peki. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir? Artı 0 Eksi
Wersh Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #13 theZENY dedi: Eskiden 500 FPS üzeriydi düştü sonradan geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... FPS arttırma, bakım, sistem temizliği yaparsan biraz daha yükselebilir. Artı 0 Eksi
theZENY dedi: Eskiden 500 FPS üzeriydi düştü sonradan geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... FPS arttırma, bakım, sistem temizliği yaparsan biraz daha yükselebilir.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 22 Ekim 2024 #14 theZENY dedi: Valorant oynarken bazen 3-4 saniye siyah ekran geliyor ve gidiyor ama bu sadece ilk maçlarda oluyor, çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyun içinde pencereli tam ekran mı direk tam ekranı mı kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
theZENY dedi: Valorant oynarken bazen 3-4 saniye siyah ekran geliyor ve gidiyor ama bu sadece ilk maçlarda oluyor, çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyun içinde pencereli tam ekran mı direk tam ekranı mı kullanıyorsunuz.
KS KS theZENY Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #15 JaxMoon dedi: Ekran kartınız nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ya AMD Nvidia gibi olanlar ekran kartı mı oluyor Eriksen dedi: Oyun içinde pencereli tam ekran mı direk tam ekranı mı kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Pencereli tam ekran Artı 0 Eksi
JaxMoon dedi: Ekran kartınız nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ya AMD Nvidia gibi olanlar ekran kartı mı oluyor Eriksen dedi: Oyun içinde pencereli tam ekran mı direk tam ekranı mı kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Pencereli tam ekran
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #16 Eriksen dedi: Oyun içinde pencereli tam ekran mı direk tam ekranı mı kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam çözünürlük derken onu da kastetmiştim ama. theZENY dedi: Tam bilmiyorum ya AMD NVIDIA gibi olanlar ekran kartı mı oluyor. Pencereli tam ekran. Genişletmek için tıkla... Tam ekrana geç. Düzeldi mi hocam. Artı 0 Eksi
Eriksen dedi: Oyun içinde pencereli tam ekran mı direk tam ekranı mı kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam çözünürlük derken onu da kastetmiştim ama. theZENY dedi: Tam bilmiyorum ya AMD NVIDIA gibi olanlar ekran kartı mı oluyor. Pencereli tam ekran. Genişletmek için tıkla... Tam ekrana geç. Düzeldi mi hocam.
KS KS theZENY Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #17 JaxMoon dedi: Hocam çözünürlük derken onu da kastetmiştim ama. Tam ekrana geç. Düzeldi mi hocam. Genişletmek için tıkla... Yarın deneyeceğim Artı 0 Eksi
JaxMoon dedi: Hocam çözünürlük derken onu da kastetmiştim ama. Tam ekrana geç. Düzeldi mi hocam. Genişletmek için tıkla... Yarın deneyeceğim
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #18 theZENY dedi: Yarın deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır olmazsa sürücüleri güncellemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
theZENY dedi: Yarın deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır olmazsa sürücüleri güncellemeyi deneyin.
KS KS theZENY Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #19 JaxMoon dedi: Tamamdır olmazsa sürücüleri güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama tam ekran yapınca da alt tab atınca siyah ekran oluyor 3 4 saniye Artı 0 Eksi
JaxMoon dedi: Tamamdır olmazsa sürücüleri güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama tam ekran yapınca da alt tab atınca siyah ekran oluyor 3 4 saniye
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #20 theZENY dedi: Ama tam ekran yapınca da Alt Tab atınca siyah ekran oluyor 3 4 saniye. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle masaüstündeki çözünürlükle oyundaki çözünürlük farklı. Artı 0 Eksi
theZENY dedi: Ama tam ekran yapınca da Alt Tab atınca siyah ekran oluyor 3 4 saniye. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle masaüstündeki çözünürlükle oyundaki çözünürlük farklı.