Valorant oynarken siyah ekran sorunu oluşuyor

khuliyeff

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Omen Gaming Hub'dan discrete seçimini seçtim. Valorant oynarken 2 kez başıma geldi F11 atınca ekran karaldı, bilgisayar hiçbir tepki vermiyordu, güç tuşuna basılı tutarak yeniden başlatmak zorunda kaldım. Bu neden kaynaklanabilir?

Hiçbir fikrim yok. Bana onlarca belki yüzlerce kez oldu. Pencere moduna alarak düzelttim. Alt Tab atmayı bırak oyunda rastgele WhatsApp mesaj bildirimi geldiğinde bile ekran kilitleniyordu. Gına geldi bir süre sonra bende pencereli oynamaya başladım. Pencereli yaptım yapmasına çok azaldı bu olaylar ama, yine de ara sıra çökmeler yaşanıyor.

Uzun işin kısası, pencere modunda bir dene derim.

Hiçbir fikrim yok. Bana onlarca belki yüzlerce kez oldu. Pencere moduna alarak düzelttim. Alt Tab atmayı bırak oyunda rastgele WhatsApp mesaj bildirimi geldiğinde bile ekran kilitleniyordu. Gına geldi bir süre sonra bende pencereli oynamaya başladım. Pencereli yaptım yapmasına çok azaldı bu olaylar ama, yine de ara sıra çökmeler yaşanıyor.

Uzun işin kısası, pencere modunda bir dene derim.
Bir keresindede arka planda valorant çalışırken, omen gaming hubu açmaya çalıştım ondada çöktü. Acaba bilgisayardamı arıza var diye düşünüyorum.

Bir keresindede arka planda Valorant çalışırken, Omen Gaming Hub'u açmaya çalıştım onda da çöktü. Acaba bilgisayardamı arıza var diye düşünüyorum.

Yok hocam, katiyen bilgisayar ile alakalı değil. Bende Alt Tab'ı atıyorum, WP'de / Instagram'da yazışırken bir anda pat diye kesiliyor monitör. Adaptörü tak çıkar yapıyorum, görüntüye reset atıyorum, ekran kartını kısayol ile yeniden başlatıyorum, netice yok.

Yok hocam, katiyen bilgisayar ile alakalı değil. Bende Alt Tab'ı atıyorum, WP'de / Instagram'da yazışırken bir anda pat diye kesiliyor monitör. Adaptörü tak çıkar yapıyorum, görüntüye reset atıyorum, ekran kartını kısayol ile yeniden başlatıyorum, netice yok.
Ben de Laptop hocam. Valorant'ta ekran sürücüsü çöktü hatası falan alıyordum, discrete yaptım o sorun çözüldü bu sorun başladı şimdi de. Bilgisayarın güç tuşuna basılı tutup kapatmayana kadar bilgisayar tepki vermiyor.

Bende Laptop hocam. Valorant'ta ekran sürücüsü çöktü hatası falan alıyordum, discrete yaptım o sorun çözüldü bu sorun başladı şimdi de. Bilgisayarın güç tuşuna basılı tutup kapatmayana kadar bilgisayar tepki vermiyor.

Aynı durum hocam. Valorant'ın azizliği diyelim. Bunu yaşayan çok oyuncu var. Belki benden değil ama Technopat'taki başka konulardan bir netice çıkarabilirsiniz. İsterseniz bir arayın, bakın. Ben baktım sadece pencereliye geçirme yöntemini buldum. Mesela benim bir arkadaşım Radeon Software'dan ayar yapmış düzelmiş ekran kartına. Ama başka bir arkadaşımda aynı ayar kesinlikle çalışmadı. Valorant'ta oluyor bir de sorun sadece. Kısacası oyun ile alakalı büyük ihtimalle. Ama siz yine de sorunu minimalize etmek için pencerelide takılın derim.

Aynı durum hocam. Valorant'ın azizliği diyelim. Bunu yaşayan çok oyuncu var. Belki benden değil ama Technopat'taki başka konulardan bir netice çıkarabilirsiniz. İsterseniz bir arayın, bakın. Ben baktım sadece pencereliye geçirme yöntemini buldum. Mesela benim bir arkadaşım Radeon Software'dan ayar yapmış düzelmiş ekran kartına. Ama başka bir arkadaşımda aynı ayar kesinlikle çalışmadı. Valorant'ta oluyor bir de sorun sadece. Kısacası oyun ile alakalı büyük ihtimalle. Ama siz yine de sorunu minimalize etmek için pencerelide takılın derim.
Sizce discrete modunda kullanmamın ekran kartıma bir zararı olurmu? Sadece RTX4050- i kullanıyor Chromedede, Oyunlardada.

Yav yok, bu Riot'un adamakıllı sorunsuz oyun yapma fobisi var herhalde, her oyunu sorunlu, Vanguard desen oooooohooooo. Valorant'ı ve LoL'ü bırakma sebebim hataları ve Vanguard.

Sizce discrete modunda kullanmamın ekran kartıma bir zararı olurmu? Sadece RTX4050- i kullanıyor Chromedede, Oyunlardada.
Sorun olmaz.

Yav yok, bu Riot'un adamakıllı sorunsuz oyun yapma fobisi var herhalde, her oyunu sorunlu, Vanguard desen oooooohooooo. Valorant'ı ve LoL'ü bırakma sebebim hataları ve Vanguard.

Sorun olmaz.
Bakalım düzelteceklermi bu sorunları. Oyundan soğuyor insan.

Hocam gerçekten ağır yüke girmediğiniz sürece gram sıkıntı etmeyin. Ben de eski bilgisayarımda kullanıyordum.
Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı