zedait Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #1 RAM 8GB Ram Ekran kartı Nvidia Geforce GT740 Anakart Hewlet-Packart 3048H İşlemci Intel Core 2 Duo E7500 Ben Valorant oynayacaktım fakat oyun yükleme ekranına geliyor ve ondan sonra bilgisayar "vgk.sys" adında bir error veriyor ne yapmam lazım?
Ben Valorant oynayacaktım fakat oyun yükleme ekranına geliyor ve ondan sonra bilgisayar "vgk.sys" adında bir error veriyor ne yapmam lazım?
k.ylvc Decapat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 747 Makaleler 2 Çözümler 37 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2024 #2 Genellikle Windows 10 sürümlerinde yaşanan bir sorun. İşletim sisteminizde halihazırda bir güncelleme mevcutsa tamamlayıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
Genellikle Windows 10 sürümlerinde yaşanan bir sorun. İşletim sisteminizde halihazırda bir güncelleme mevcutsa tamamlayıp dener misiniz?
KS KS zedait Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #3 k.ylvc dedi: Genellikle Windows 10 sürümlerinde yaşanan bir sorun. İşletim sisteminizde halihazırda bir güncelleme mevcutsa tamamlayıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şuan bilgisayar kapalı yarın dönüş yapacağım yardım için teşekkürler. Olmadı hocam Son düzenleme: 19 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
k.ylvc dedi: Genellikle Windows 10 sürümlerinde yaşanan bir sorun. İşletim sisteminizde halihazırda bir güncelleme mevcutsa tamamlayıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şuan bilgisayar kapalı yarın dönüş yapacağım yardım için teşekkürler. Olmadı hocam