Intel® Iris Xe Graphics ile oynanır sanırım oynayanların test videolarını gördüm kardeşime alacağım medium ya da high ayarlarda akıcı oynatsın yeterli en uygun fiyat önemli benim için zaten Valorant dışında günlük kullanım olacak tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu modeller bana uygun geldi fiyat ve oynanabilirlik açısından.
Intel® Iris Xe Graphics ile oynanır sanırım oynayanların test videolarını gördüm kardeşime alacağım medium ya da high ayarlarda akıcı oynatsın yeterli en uygun fiyat önemli benim için zaten Valorant dışında günlük kullanım olacak tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam iyi günler diliyorum şimdiki zamanda 8 gb ram maalesef çok da yeterli olduğu söylenemez. Eğer ram takviyesi yapmayacaksanız 16gb ram olan modeli seçmeniz daha mantıklı olur.
Hocam iyi günler diliyorum şimdiki zamanda 8 GB RAM maalesef çok da yeterli olduğu söylenemez. Eğer RAM takviyesi yapmayacaksanız 16 GB RAM olan modeli seçmeniz daha mantıklı olur.