Valorant oynatacak laptop önerisi

proflie

Megapat
Daha fazla  
Intel® Iris Xe Graphics ile oynanır sanırım oynayanların test videolarını gördüm kardeşime alacağım medium ya da high ayarlarda akıcı oynatsın yeterli en uygun fiyat önemli benim için zaten Valorant dışında günlük kullanım olacak tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu modeller bana uygun geldi fiyat ve oynanabilirlik açısından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel® Iris Xe Graphics ile oynanır sanırım oynayanların test videolarını gördüm kardeşime alacağım medium ya da high ayarlarda akıcı oynatsın yeterli en uygun fiyat önemli benim için zaten Valorant dışında günlük kullanım olacak tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam iyi günler diliyorum şimdiki zamanda 8 gb ram maalesef çok da yeterli olduğu söylenemez. Eğer ram takviyesi yapmayacaksanız 16gb ram olan modeli seçmeniz daha mantıklı olur.

Hocam iyi günler diliyorum şimdiki zamanda 8 GB RAM maalesef çok da yeterli olduğu söylenemez. Eğer RAM takviyesi yapmayacaksanız 16 GB RAM olan modeli seçmeniz daha mantıklı olur.

Hangi ayarlarda ortalama kaç FPS verir?
HP 250 G10 B2NC5ES i5-1334U 16 GB 512 GB SSD 15.6" FreeDOS FHD

Hocam kaç FPS alırım?

Hangi ayarlarda ortalama kaç FPS verir?
HP 250 G10 B2NC5ES i5-1334U 16 GB 512 GB SSD 15.6" FreeDOS FHD

Hocam kaç FPS alırım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı