Valorant oyun gecikmesi 30-40ms

sashafps

Hectopat
Daha fazla  
Valorant oynarken ilk dakikalarda 8-10 olan "oyun gecikmesi" ve "oyunda görüntü oluşturma gecikmesi" 5 dakika sonra 30-40 civarlarında sabitleniyor.
Sistemim yeterli Ryzen 5 5600X GTX 1660 16 GB RAM 240Hz BenQ XL2546 monitör ve 500-600 FPS alıyorum.
100/20 internetim var ama bir türlü bu gecikme olayını düşüremedim normal değerler 4-5 olması gerekiyor.

FPS kaç üstündeyken 30 40 civarına çıkıyor acaba? Bir de ekran kartının sürücü ayarlarında oynama yaptın mı acaba?

Hocam FPS hep yüksek şekilde 300-600 arası ortama göre değişiyor fakat ms yükseldiği vakit hep aynı kalıyor 30-40 arası, oynama yapmadım

FPS dışında yenileme hızından bahsediyor arkadaş anladığım kadarıyla. 144 hz monitörde 6-7ms gecikme oluyor. Tabi bunu belli bir şablona bağlamak olmaz.

Oyun gecikmesi denince "ping" diye anlıyorsanız sizde sorun var.
Konunun sonunda internetten bahsetmiş bir daha bakın. Zaten belirtmişim gecikme ile ping yazdığını. Demek ki ikisinin ayrı şeyler olduğunu biliyorum değil mi? Bunu senin anlaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…