Peki arkadaşlar bu çılgın arkadaş babasının e devletiyle beni şikayet etti CİMER'e diyelim. CİMER'i gereksiz yere meşgul etmek suç diye biliyorum.
Peki arkadaşlar bu çılgın arkadaş babasının e devletiyle beni şikayet etti CİMER'e diyelim. CİMER'i gereksiz yere meşgul etmek suç diye biliyorum.
Hocam zekası o kadar bilinçli değil yetmiyorDostum çocuk seni şikayet falan edemez zekası oraya şikayet edilmeyeceğini bilecek kadar bilinçlidir. Sende bir daha oyunda milleti trolleme sizin yüzünüzden rank atlanmıyor. Report attınmı zaten 1 saat içerisinde ban yiyor ki artık chat banı değil oyundan uzaklaştırma veriyor.
Hocam zekası o kadar bilinçli değil yetmiyor
Elo zaten Allah'ın bronzuydu rank atlasa ne atlamasa ne![]()
Hocam zekası o kadar bilinçli değil yetmiyor
Elo zaten Allah'ın bronzuydu rank atlasa ne atlamasa ne![]()
Konu amacından şaşmasın ama ne yap edin bronz eloda Frankfurt veya Paris girinSen nesin kanka Gold'dan çıkıp bronz eloyumu smurflüyorsun.![]()
Hocam uzun zamandır gülmüyordum Allah razı olsunBeyler bende haykırarak güldüm ama adliyenin yolunu bilen dava açtığı için sormak istedim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.