Valorant oyuna ve maça çok geç giriyor

BerkeKocak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Valorant'ta oyuna ve maça gireceğim zaman çok geç giriyor. Eskiden böyle bir sorunum yoktum ama son zamanlarda böyle oluyor. Oyun hard disk e kurulu SSD de boş yer olmadığı için. Diğer oyunlarda böyle bir sorun olmuyor sadece Valorant'ta.

Ana menü FPS kısıtlamayı 30 FPS'e çektim fakat yine de düzelmedi.

Merhaba Valorant'ta oyuna ve maça gireceğim zaman çok geç giriyor. Eskiden böyle bir sorunum yoktum ama son zamanlarda böyle oluyor. Oyun hard disk e kurulu SSD de boş yer olmadığı için. Diğer oyunlarda böyle bir sorun olmuyor sadece Valorant'ta.

Valorant zaten HDD'de geç açılır diye biliyorum

Oyuna giriş konusu HDD ile ilgili olabilir ama maça girerken benim oyunumda genelde geç açılıyor. Acaba sen girdiğinde diğer oyuncular da yeni mi girmiş oluyor.(sunucu kaynaklı olabilir bende çok şikayetçiydim)

Oyuna giriş konusu HDD ile ilgili olabilir ama maça girerken benim oyunumda genelde geç açılıyor. Acaba sen girdiğinde diğer oyuncular da yeni mi girmiş oluyor.(sunucu kaynaklı olabilir bende çok şikayetçiydim)

Ben girdiğim zaman herkes çoktan girmiş oluyor zaten benimle alakalı bir sorun oyunla değil. Ayrıca hard disk ile alakalı ise niye diğer oyunlarda yaşanmıyor da sadece Valorant'ta.

Şu an onu alacak bütçem yok ve dediğim gibi sadece Valorant'ta oluyor ve normalde olması gerekenden çok daha geç giriyor eskiden böyle değildi.
Hocam harddiskten kaynaklı o zaman yapıcak birşey yok harddiskin sağlığı düşmüştür hızı azalmıştır.Başka bi çözümü yok bu olayın 128gb ssd al 400 tlye onla idare et en kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı