Valorant oyuncuları ve eşleştirme sistemi

Ben oyuna yeni başladım. 10 senedir oyun oynamıyordum. 1 ayda çoğu şeyi çözdüm ama kendimi çok geliştirmem lazım bunun farkındayım. Takımıma 13 yaşında gelip benden çok kill alıp maçı kazandıran da vara 30 yaşında gelip trollük yapanda var, smurf gelen de var. Bazı maçlar takımdakiler 15 kill alırken 5 kill de kaldığım da oldu. Ama takımda birbirine küfür, azarlama, moral bozma olmazsa oyun çok zevkli ilerliyor. Sanırım Riot eşleştirme sistemini hiç sallamıyor. Paris sunucusunda oynuyorum bazen çok zevkli geçiyor maçlar.

Ben oyuna yeni başladım. 10 senedir oyun oynamıyordum. 1 ayda çoğu şeyi çözdüm ama kendimi çok geliştirmem lazım bunun farkındayım. Takımıma 13 yaşında gelip benden çok kill alıp maçı kazandıran da vara 30 yaşında gelip trollük yapanda var, smurf gelen de var. Bazı maçlar takımdakiler 15 kill alırken 5 kill de kaldığım da oldu. Ama takımda birbirine küfür, azarlama, moral bozma olmazsa oyun çok zevkli ilerliyor. Sanırım Riot eşleştirme sistemini hiç sallamıyor. Paris sunucusunda oynuyorum bazen çok zevkli geçiyor maçlar.

Riot'un en büyük sıkıntısı oyunları ücretsiz olduğu için ve TR serverinin inanılmaz toxic bir kitlesi olduğu için eşleştirmeyi asla doğru şekilde yapamaması 1 maç Full tryhard oynayan adam taşıdığı maçta troll geldiği için diğer maç mentali bozuluyor ve o da trollüyor sonrası zincirleme şekilde devam ediyor ve asla olması gereken saygı ve birbirini destekleyen ortam oluşmuyor. Bu yüzden akıl sağlığınızı toplamak için ya hiç girmeyin oyuna oynayacaksanız da yabancı serverlarda oynayın ben en son dayanamadım bıraktım her eloda aynı insan dışı varlıklar denk geliyor çünkü.

Eki Görüntüle 2058905

Aslında sadece şu tablo bile durumu çok iyi açıklıyor. Takımımda ki oyuncuların öldürmelerine bak bir de karşı takımın öldürmelerine. Oyunun eşleştirme sistemi tamamen bozulmuş. Bana verilen takım 10-13 yaşındaki hatta bazen daha küçük bile geliyor, veletler. Bana gelen oyuncular çoğunlukla 1-2-10 level ama karşıya 200-300-400 level oyuncular geliyor. Tamam level ile ne alakası var, rankları yakındır size diyorsunuz anladık. Ama şöyle bir şey var. Karşıdaki adam uzun süredir oynuyor ve yeni başlayan oyunculardan çok daha fazla taktiğe sahip. Ayrıca çoğunlukla bronz 1 veya gümüş 5 gibi insanlar geliyor.

Bronzu düşük görebilirsiniz ama bizim takım Full derecesiz yeni başlayan veletler oluyor. Çocuk la bildiğin çocuk, agu-bugu yapan veletler geliyor. Sen şimdi bu tabloya baktığında bir adaletsizlik görmüyor musun? Oyun sonu 1-5 bitti. O 1'i de ben aldım zaten 4 kişi almıştım o round. Sonra insanlar bu karşılaşmalara bakıp sen kötü oynuyorsun bir sürü oyun kaybetmişsin safsatasını kullanıyor. Hayır takım bulup öyle girsem onlarda toxic oluyor. Bir maç alamasam hemen sövmeye başlıyorlar. Hem oyuncu kitlesi kötü hem de karşılaştırma sistemi kötü.

Bu oyunu öyle ranklı falan kasarak zorlayarak oynayan insanlardan değilim eğlenmek amacıyla günde birkaç defa giriyorum onda da bu tür şeyler oluyor. DC sunucularında insan bulup oynamakta istemiyorum öyle takımlara girince sorumluluk hissi oluyor çok kasıyorum oynarken. Velhasılı kelam Valorant, sürekli skin veya yeni ajan getireceğine önce bu tür karşılaştırma sistemini düzeltmesi lazım.

O tablonun bir şey anlattığı yok insanların kötü günü olabiliyor crâck hesaplar var bir sürü etken var tamam genel olarak sistem kötü fakat düşük elodaki kime sorsan kötü takım, toxicler, smurfler, AFK'lar, troller geliyor her el 30 vurup rank atlayamıyorlar iyi oynayan her türlü rank atlayabiliyor. Bu bahsettikleri şeyler mmrları çok düşük değilse 4 5 maçta bir denk gelen şeyler her el 30 vurmaları ise 20 maçta bir kez 30 vurmuşlar kafalarına o şekilde oturtmuşlar bu şekilde konuşabiliyorum çünkü bende daha önce aynı bahaneleri uyduruyordum o zamanlar gümüştüm şu an ise immortal bahane üretmek yerine oyuna odaklanıp vakit ayırırsanız yüksek elolarda yukarıda bahsettiğim şeylerin toxic haricinde gelmediğini görürsünüz.

Hayır hocam. Öyle yaptığı falan yok. Oyun eski rankınıza eşleştirirken bakmıyor. Mevcut rankınıza göre adam veriyor.

Oyun sezon başı ranklar sıfırlandığında herkesin rankını düşüyor ve sürekli lose almadığı sürece eski rankından insanlarla oynuyor.

Riot'un en büyük sıkıntısı oyunları ücretsiz olduğu için ve TR serverinin inanılmaz toxic bir kitlesi olduğu için eşleştirmeyi asla doğru şekilde yapamaması 1 maç Full tryhard oynayan adam taşıdığı maçta troll geldiği için diğer maç mentali bozuluyor ve o da trollüyor sonrası zincirleme şekilde devam ediyor ve asla olması gereken saygı ve birbirini destekleyen ortam oluşmuyor. Bu yüzden akıl sağlığınızı toplamak için ya hiç girmeyin oyuna oynayacaksanız da yabancı serverlarda oynayın ben en son dayanamadım bıraktım her eloda aynı insan dışı varlıklar denk geliyor çünkü.

Kafadengi kişiler bulup onlarla maça gireceksin, başka türlü çekilmiyor.

Rankup maçımda oyuna 1 afk 3 troll veren Riot'a selam olsun. Neyse en azından CS'deki gibi maça troll geldi mi el birliğiyle seni kickleyemiyorlar buna da şükür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı