Valorant oyundan atıyor

Ege Erdoğann

Kilopat
Merhaba. Valorant'a yeni güncellemeden sonra oyuna girdiğimde bir adet ölüm kalım savaşı modunda maç oynadım. Fakat 2.kez girmek istediğimde oyundan attı. Tekrar tekrar oyuna girdim fakat maç bulundu dediği an oyundan atıyor ve oyundan atınca oyununuz çökmüş görünüyor onaralım deyip yaklaşık 125MB güncelleme var diyor. Yapıyor ama aynı hala düzelmedi, nedenini veya çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Valorant'a yeni güncellemeden sonra oyuna girdiğimde bir adet ölüm kalım savaşı modunda maç oynadım. Fakat 2.kez girmek istediğimde oyundan attı. Tekrar tekrar oyuna girdim fakat maç bulundu dediği an oyundan atıyor ve oyundan atınca oyununuz çökmüş görünüyor onaralım deyip yaklaşık 125MB güncelleme var diyor. Yapıyor ama aynı hala düzelmedi, nedenini veya çözümünü bilen var mı?
Merhaba, senin sorununu bende yaşadım. Onu düzeltmek için ben program buldum. Aslında oyunu düzeltmek için değil ama benimkini düzeltti. Ama programın adını hatırlayamadım. Hatırlarsam adını söylerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı