UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 902 Çözümler 1 Pazartesi 14:14 #1 Selam herkese bayağıdır yaşadığım bir problemi anlatmak istiyorum oyuna girince bazen oyundan atıyor veya siyah ekran alıyorum sebebi nedir acaba bilen var mı?
Selam herkese bayağıdır yaşadığım bir problemi anlatmak istiyorum oyuna girince bazen oyundan atıyor veya siyah ekran alıyorum sebebi nedir acaba bilen var mı?
JahKnight Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 14:36 #2 Ekran kartı modeliniz nedir hocam Ekran kartı Drive sürücüleri güncelllemeyi deneyiniz. Artı 0 Eksi
KS KS UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 902 Çözümler 1 Pazartesi 14:45 #3 JahKnight dedi: Ekran kartı modeliniz nedir hocam. Ekran kartı Drive sürücüleri güncelllemeyi deneyiniz. Genişletmek için tıkla... 5070 hocam en son iki gün önce güncelledim. Artı 0 Eksi
JahKnight dedi: Ekran kartı modeliniz nedir hocam. Ekran kartı Drive sürücüleri güncelllemeyi deneyiniz. Genişletmek için tıkla... 5070 hocam en son iki gün önce güncelledim.