Valorant paket kaybı

AbekBuba

Hectopat
Merhaba uzun zamandır Valorant oyununu oynuyorum ve bir problemle karşılaştım. Oyuna giriyorum lobi bölümünde pingim 26 sabit gözüküyor ne yazık ki. Oyun içinde pingim hiç stabil değil. 26 ile başlayıp 300'lere kadar çıkabiliyor ve paket kaybı da ani %100 olup %0 oluyor. Bu da Speedtest'teki hızım, yardım ederseniz sevirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-05-30 211825.png
    Ekran görüntüsü 2021-05-30 211825.png
    46 KB · Görüntüleme: 86
‘Packet loss’un başlıca nedenlerinden biri, bağlantı tıkanıklığıdır. Basit bir benzetme yaparsak, yolda yeteri kadar yol alabileceğinden daha fazla araba olduğunda trafikte saatin yoğunlaşması durumudur. Ya da 4 şeritli bir yolun ileride 2 şeride düşmesi durumunda yaşanan sıkışıklığa benzetilebilir. Olan şey şu ki, bir linke işlemek için tasarlanandan daha fazla paket geldiğinde bir yavaşlama söz konusu olur.

Bazı durumlarda, bağlantı teknik olarak ulaşan trafik miktarını teknik olarak idare edebilse dahi, belirli bir sınırın ardından paketleri bırakmak üzere yapılandırılmıştır.

Bağlantı teknik olarak 100 Mbps’e kadar desteklese bile, ISS kurumlarını sadece 2 Mbps’lik trafiğe zorlayabilmesi için cihazlarını yapılandıracaktır. Daha fazlası genellikle bırakılacaktır.
Hocam en garanti yol müşteri hizmetlerini arayıp çözmelerini istemek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı