Merhaba arkadaşlar. Oyun pingim 35-43 arası değişiyor. Oyunda paket kaybı arttığında mouse takıla takıla dönüyor ve bunun yüzünden kaç defa öldüm. CS'de ping çıkıyordu ama mouse de herhangi bir takılma donma olmuyordu. Bunun nedeni nedir veya çözümü var mıdır? İnternetim Superbox 20Mbps ve Mouse: G102 Lightsync.
Arkadaşlar bir çözüm bulamadım ve desteğe yazdım şu an yanlış bilgi vermek istemem ama IPv6 diye bir şey varmış. O Riot oyunlarında kullanılmayan boşa internet yiyen bir şeymiş. Onu kapattım ve pingim azaldı paket kaybı sıfırlandı.
Merhaba arkadaşlar. Oyun pingim 35-43 arası değişiyor. Oyunda paket kaybı arttığında mouse takıla takıla dönüyor ve bunun yüzünden kaç defa öldüm. CS'de ping çıkıyordu ama mouse de herhangi bir takılma donma olmuyordu. Bunun nedeni nedir veya çözümü var mıdır? İnternetim Superbox 20Mbps ve mouse: G102 Lightsync.
Arkadaşlar bir çözüm bulamadım ve desteğe yazdım şu an yanlış bilgi vermek istemem ama IPv6 diye bir şey varmış. O Riot oyunlarında kullanılmayan boşa internet yiyen bir şeymiş. Onu kapattım ve pingim azaldı paket kaybı sıfırlandı.