Çözüldü Valorant paket kaybından dolayı fare takılması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Oyun pingim 35-43 arası değişiyor. Oyunda paket kaybı arttığında mouse takıla takıla dönüyor ve bunun yüzünden kaç defa öldüm. CS'de ping çıkıyordu ama mouse de herhangi bir takılma donma olmuyordu. Bunun nedeni nedir veya çözümü var mıdır? İnternetim Superbox 20Mbps ve Mouse: G102 Lightsync.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar bir çözüm bulamadım ve desteğe yazdım şu an yanlış bilgi vermek istemem ama IPv6 diye bir şey varmış. O Riot oyunlarında kullanılmayan boşa internet yiyen bir şeymiş. Onu kapattım ve pingim azaldı paket kaybı sıfırlandı.
Merhaba arkadaşlar. Oyun pingim 35-43 arası değişiyor. Oyunda paket kaybı arttığında mouse takıla takıla dönüyor ve bunun yüzünden kaç defa öldüm. CS'de ping çıkıyordu ama mouse de herhangi bir takılma donma olmuyordu. Bunun nedeni nedir veya çözümü var mıdır? İnternetim Superbox 20Mbps ve mouse: G102 Lightsync.

Hocam sorun Wi-Fi kullanmanız ya da servis sağlayıcınız bant genişliğinin yetmemesinden.

Arkadaşlar bir çözüm bulamadım ve desteğe yazdım şu an yanlış bilgi vermek istemem ama IPv6 diye bir şey varmış. O Riot oyunlarında kullanılmayan boşa internet yiyen bir şeymiş. Onu kapattım ve pingim azaldı paket kaybı sıfırlandı.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı