K kerem mert saçu Yoctopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Valorant'ın PBE istemcisini çalıştırıyorum fakat normal oyun açılıyor.
AlbaySIMSEK Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 141 Yer Ortaca, Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Chief Executive Officer 1 Şubat 2022 #2 Hesabınız PBE kapsamında mı? Başvurunuz onaylandı mı? Artı -1 Eksi
KS KS K kerem mert saçu Yoctopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 AlbaySIMSEK dedi: Hesabınız PBE kapsamında mı? Başvurunuz onaylandı mı? Genişletmek için tıkla... Evet onay e-postası geldi fakat bırakın giriş yapmayı ben açmaya çalıştığımda pbe hakkında tek bir şey bile olmuyor sadece düz Valorant'ı açıyor Artı 0 Eksi
AlbaySIMSEK dedi: Hesabınız PBE kapsamında mı? Başvurunuz onaylandı mı? Genişletmek için tıkla... Evet onay e-postası geldi fakat bırakın giriş yapmayı ben açmaya çalıştığımda pbe hakkında tek bir şey bile olmuyor sadece düz Valorant'ı açıyor
sxfq00 Zeptopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #4 kerem mert saçu dedi: Evet onay e-postası geldi fakat bırakın giriş yapmayı ben açmaya çalıştığımda PBE hakkında tek bir şey bile olmuyor sadece düz Valorant'ı açıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Artı 0 Eksi
kerem mert saçu dedi: Evet onay e-postası geldi fakat bırakın giriş yapmayı ben açmaya çalıştığımda PBE hakkında tek bir şey bile olmuyor sadece düz Valorant'ı açıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var.