Valorant PBE sunucusuna nasıl girilir?

İşletim sistemi
Windows 11

Pigasor05

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
1
Yer
Esenyurt/İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB
Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB
Arkadaşlar selamlar. Valorant pbe sunucusuna girmek istiyorum. Hesabımda anlık olarak hiçbir ban yok. İlk olarak pbe için kayıt oldum (yaklaşık 20 gün önce) ve e-mail'ime kayıt alındı e-posta'sı geldi. Pbe Client'ini indirdikten sonra giriş bilgilerimi girdim. Ancak aşağıdaki hatayı alıyorum. Bundan önce ise Chrome --> touch VPN eklentisi üzerinden Amerika'ya bağlandım. Sorun ne olabilir? Giriş yapmak için gerek adımları sırasıyla aktarır mısınız? Bir sürü kanalın videosunu izledim maalesef yapamadım. Şimdiden teşekkürler; iyi sosyaller.

1628160651472.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk oyuncuların talebini onaylayacaklarını sanmıyorum, çünkü NA sunucusuna Türkiye'den bağlanmak büyük ping sorunlarına neden olacak. Bu arada, böyle bir durumda VPN kullanmak işinize yaramaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı