Valorant PBE onaylanması nasıl anlaşılır?

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Ben 3 Eylül'de pbe başvurusu yapmıştım, arkadaşım 3 haftada onaylanıyor demişti. İlk başvurduğum zaman sayfada "pbe'ye kayıt oldun, ama henüz erişimin yok." tarzı bir yazı yazıyordu. Bugün itibaren tam 3 hafta oldu, ve oradaki yazı gitti. Fakat PBE uygulamasını indirdiğimde, bu oyunu oynamaya iznin yok diyor. Ben nasıl anlayacağım, onaylanıp onaylanmadığını?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3 Eylül'de pbe başvurusu yapmıştım, arkadaşım 3 haftada onaylanıyor demişti. İlk başvurduğum zaman sayfada "pbe'ye kayıt oldun, ama henüz erişimin yok." tarzı bir yazı yazıyordu. Bugün itibaren tam 3 hafta oldu, ve oradaki yazı gitti. Fakat pbe uygulamasını indirdiğimde, bu oyunu oynamaya iznin yok diyor. Ben nasıl anlayacağım, onaylanıp onaylanmadığını?

Mail ile iletirler. Fakat şu anda NA da beta olarak test edildiği için TR'den alınma şansınız biraz düşük. Ve bazı kriterleri karşılamanız lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı