Valorant perma ban kalkar mı?

Efems

Decapat
Daha fazla  
Valorant hesabım kuzendeydi. Kendisi hile açmadığını söylüyor ama şüpheliyim. Banın benim IP adresimden olmadığı anlaşılabilir mi? Ban kalkar mı?

valo.PNG

Edit: Hile mi açmış demek oluyor şimdi?

Son düzenleme:
Valorant hesabım kuzendeydi. Kendisi hile açmadığını söylüyor ama şüpheliyim. Banın benim IP adresimden olmadığı anlaşılabilir mi? Ban kalkar mı?

Eki Görüntüle 1953712

Kuzeninin bilgisayarı ban yemiş dediğine göre. Sen farklı hesaptan oynayabilirsin. Hesaptaki ban kalkmaz.

Eki Görüntüle 1953712

Gerçekten hile açıldıysa açılmaz ama skin uygulaması falansa bir ihtimal açabilirler.

Eki Görüntüle 1953712

Başka bir hesaba girmeyi deneyin ve kuzeninize sorun o başka bir hesaba girip oynayabiliyor mu diye oynayabiliyorsa gerçekten hile açmadan bana yeme ihtimali var önceden başkaları haksız ban yediğini söylediği zaman inanmıyordum fakat yaşayınca böyle bir şeyin olduğunu anladım.

Başka bir hesaba girmeyi deneyin ve kuzeninize sorun o başka bir hesaba girip oynayabiliyor mu diye oynayabiliyorsa gerçekten hile açmadan bana yeme ihtimali var önceden başkaları haksız ban yediğini söylediği zaman inanmıyordum fakat yaşayınca böyle bir şeyin olduğunu anladım.

Hocam girdiği hesap perma ben yedi direkt ne demek oluyor bu.

Evet, kendisi hile açmış ve anakart banı yemiş kendince bu banı kaldırmaya çalışmış ve delay banına düşmüş.
Delay ban: Açtığı her hesabın 1-2 maç sonra VAL5 kodlu banı yemesine denir.

Yok hocam IP ban yemiş kendisi 6-7 ay önce yine sebepsiz bir şekilde ban yediğini söylüyor emin değilim ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı