Valorant Phoenix vs Reyna

Reyna böyle bir oyuna eklenebilecek en güçlü karakter olabilirdi, öyle de oldu.

Mermi hızında skor alan insanlar var bu oyunda 😄 reyna resmen büyük bir nimet bu tip oyuncular için, oynanış seriliği, yetenek kiti oldukça güçlü.

Ama ne olursa olsun ben bir oyunda tasarım ve görsele çok önem verdiğimden Phoenix oynarım her zaman, kaldı ki Phoenix'de reynaya nazaran çok da aşağı kalan bir karakter değil, flash, ölümsüzlük ve reynaya göre daha az riskli can basma ve alan kapatma yetenekleri var.

Zaten oynanış biçimleri farklı olan iki karakter, reyna komple baskın ve ofansif bir karakter, Phoenix ise alan tutucu ve gözcü bir karakter, tabii benim ofansif oynadığımda olmuyor değil.

Reynanın q sundan bahsetmişsin fakat e sinden bahsetmemişsin. E atarakta çok iş yapılabiliyor.
Hocam "E" tuşu çok amaçlı fakat "E" kullandığımız vakit eğer iyi kaçamazsak silah elimize gelene kadar rakip ateş edip öldürüyor en azından bende öyle oldu. Ayrıca profesyonel maçlarda "Reyna" pek tercih edilen bir karakter değil sanki? Oyununu geliştirmek için sürekli kill almak zorunda bu da her zaman mümkün olmuyor, Phoneix daha dengeli geldi bana ama bilmiyorum.

Hocam "E" tuşu çok amaçlı fakat "E" kullandığımız vakit eğer iyi kaçamazsak silah elimize gelene kadar rakip ateş edip öldürüyor en azından bende öyle oldu. Ayrıca profesyonel maçlarda "Reyna" pek tercih edilen bir karakter değil sanki? Oyununu geliştirmek için sürekli kill almak zorunda bu da her zaman mümkün olmuyor, Phoneix daha dengeli geldi bana ama bilmiyorum.
Reyna'nın pek kullanılmasının sebebi takım oyunu oynayabilmek Reyna takiminizdaysa bireysel oyun oynayacaktır bu bir gerçek. Ama bazenleri profesyonel maçlarda jett yerine Reyna alınabiliyor.

Kolsuz olanlar için Phoenix, oynamayı bilenler için Reyna. Aim'i olmayan biri Reyna oynayamaz.
Yok daha neler... Takım oyunu konusunda Phoenix zaten Reyna'nın önünde. Flash, duvar, ulti oyun kurma konusunda çok önemli skiller. Reyna çok bireysel bir karakter. Tabii aim iyi derken ne seviyeden bahsediyosunuz orayı anlamadım, muhtemelen çok yüksek değil.

Yok daha neler... Takım oyunu konusunda Phoenix zaten Reyna'nın önünde. Flash, duvar, ulti oyun kurma konusunda çok önemli skiller. Reyna çok bireysel bir karakter. Tabii aim iyi derken ne seviyeden bahsediyosunuz orayı anlamadım, muhtemelen çok yüksek değil.
Reyna kill aldıkça coşan bir hero olduğu için aimi olmayan birisi oynayamaz lafı yanlış değil. Durduğun yerde 2 yeteneğini kullanamıyorsun. Phoenix'de öyle bir şey yok. İkisinin de flaşı var ikisinin de zaafı var. Reyna'nınki kırılabiliyor; Phoenix'in alanı çok geniş değil ve elini şıklattigi için ses yapıyor, elinde bekletemiyorsun.

Reyna kill aldıkça coşan bir hero olduğu için aimi olmayan birisi oynayamaz lafı yanlış değil. Durduğun yerde 2 yeteneğini kullanamıyorsun. Phoenix'de öyle bir şey yok. İkisinin de flaşı var ikisinin de zaafı var. Reyna'nınki kırılabiliyor; Phoenix'in alanı çok geniş değil ve elini şıklattigi için ses yapıyor, elinde bekletemiyorsun.
Killle bağlı bir hero, kolay kırılabilir 2 flash harici de herhangi bir utility'si yok. Haliyle Phoenix daha çok tercih ediliyor turnuvalarda. Flash, yanıcı, duvar, ultisinin site açma ve info alma becerisi vs. çok güçlü. Ki avantajları ve dezavantajları olduğu doğru her hero gibi bu ikilinin de. Phoenix kolsuz charı değil. Düşük elolarda Reyna daha etkili ama onu kabul ederim, top seviyede değil.

Killle bağlı bir hero, kolay kırılabilir 2 flash harici de herhangi bir utility'si yok. Haliyle Phoenix daha çok tercih ediliyor turnuvalarda. Flash, yanıcı, duvar, ultisinin site açma ve info alma becerisi vs. çok güçlü. Ki avantajları ve dezavantajları olduğu doğru her hero gibi bu ikilinin de. Phoenix kolsuz charı değil. Düşük elolarda Reyna daha etkili ama onu kabul ederim, top seviyede değil.
Bende sizin gibi düşünüyorum hocam. Phoneix daha kapsamlı bir karakter bana kalırsa ki bir seviyeden sonra herkeste "aim" var ve Reyna bu sebeple çok zorlanıyor çünkü adamlar aynı zamanda oyunu da biliyorlar ve engelliyorlar.

Turnuvalarda genelde 1 veya 2 düellocu tercih ediliyor. Birisi Phoenix ise diğerini Reyna ile Jett arasından seçiyorlar.

Son düzenleme:
Turnuvalarda genelde 1 veya 2 düellocu tercih ediliyor. Birisi Phoenix ise diğerini Reyna ile Jett arasından seçiyorlar.
Size bilgi nereden geliyorsa yanlış gelmiş. Reyna en az tercih edilen ajanlardan biri turnuvalarda. 2 düellocu da seçilmiyor genellikle. Jett yerine kimse Reyna almaz bir iki istisna haricinde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı