mnsremir Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #1 İnternetim böyle ama oyunda ms 19 altına hiç düşmüyor hep sabit sanki bir sınırlayıcı varmış gibi. Bunu nasıl düzeltirim? Dosya Ekleri Valorant Screenshot 2024.09.11 - 18.08.04.26.jpg 25,6 KB · Görüntüleme: 36 Desktop Screenshot 2024.09.11 - 18.18.49.92.jpg 33,8 KB · Görüntüleme: 36
İnternetim böyle ama oyunda ms 19 altına hiç düşmüyor hep sabit sanki bir sınırlayıcı varmış gibi. Bunu nasıl düzeltirim?
al1han_7 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 489 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #2 mnsremir dedi: İnternetim böyle ama oyunda ms 19 altına hiç düşmüyor hep sabit sanki bir sınırlayıcı varmış gibi. Bunu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Kablolu mu bağlısınız kablosuz mu? Artı 0 Eksi
mnsremir dedi: İnternetim böyle ama oyunda ms 19 altına hiç düşmüyor hep sabit sanki bir sınırlayıcı varmış gibi. Bunu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Kablolu mu bağlısınız kablosuz mu?
KS KS mnsremir Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #3 al1han_7 dedi: Kablolu mu bağlısınız kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... kablolu Artı 0 Eksi
efeleow Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 442 Çözümler 2 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör 11 Eylül 2024 #4 Normal o altyapına bağlı. Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 11 Eylül 2024 #5 Onu daha ne kadar düşürmeyi düşünüyorsunuz da? Sonuç olarak sunucuyla devamlı iletişim halinde ve direkt işlem yapılamadığı için bir gecikme payı var. Artı 0 Eksi
Onu daha ne kadar düşürmeyi düşünüyorsunuz da? Sonuç olarak sunucuyla devamlı iletişim halinde ve direkt işlem yapılamadığı için bir gecikme payı var.
KS KS mnsremir Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #6 efeleow dedi: Normal o altyapına bağlı. Genişletmek için tıkla... kablolu kullanmamla bir bağlantısı var mı? Webcam kullanan insan dedi: Onu daha ne kadar düşürmeyi düşünüyorsunuz da? Sonuç olarak sunucuyla devamlı iletişim halinde ve direkt işlem yapılamadığı için bir gecikme payı var. Genişletmek için tıkla... bu istanbul sunucusu mesela frankfurt sunucusunda 70 altına hiç düşmüyor sıkıntı oluyor Artı 0 Eksi
efeleow dedi: Normal o altyapına bağlı. Genişletmek için tıkla... kablolu kullanmamla bir bağlantısı var mı? Webcam kullanan insan dedi: Onu daha ne kadar düşürmeyi düşünüyorsunuz da? Sonuç olarak sunucuyla devamlı iletişim halinde ve direkt işlem yapılamadığı için bir gecikme payı var. Genişletmek için tıkla... bu istanbul sunucusu mesela frankfurt sunucusunda 70 altına hiç düşmüyor sıkıntı oluyor